Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83168
07Ex
Keymaster

Studenţii îşi reiau mâine pregătirile

Echipa Sportul Studenţesc a revenit luni seară din Italia, unde a fost cantonată în ultimele zece zile. În Peninsulă, alb-negrii au disputat patru meciuri amicale, cel mai dificil test fiind cel cu Bologna. Chiar dacă nu au impresionat prin rezultatele obţinute, “studenţii” consideră că stagiu de pregătire a fost util în vederea abordării turului noii ediţii de campionat. Aceştia şi-au exprimat o singură nemulţumire legată de vremea caniculară, fiind nevoiţi să joace primele trei meciuri la temperaturi de peste 38 de grade.

Antrenorul Florin Motroc le-a dat liber jucătorilor până miercuri la ora 18.00, când va avea loc o nouă şedinţă de pregătire la stadionul din Regie. Ultimul meci amical pe care Sportul îl va disputa în acestă vară va avea loc sâmbătă la Giurgiu, în compania formaţiei locale Dunărea.

Până în acest moment, lotul de jucători nu a suferit nicio modificare. Vestea bună e reprezentată de revenirea pe teren a lui Leonard Dobre, juniorul evoluând în ultimele 15 minute ale întâlnirii cu naţionala statului San Marino. Însă, Sportul nu va putea conta în continuare pe atacanţii Andrei Stângă şi Andrei Truţă şi nici pe fundaşii Dean Beţa şi Marian Dedu, aflaţi toţi patru în convalescenţă.

În prima etapă a noului sezon, Sportul Studenţesc va întâlni Concordia, la Chiajna, într-una dintre cele mai interesante partide ale rundei. La începutul pregătirilor, Sportul a învins echipa antrenată de Adrian Bumbescu, în Regie, cu scorul de 1-0.

Rezultatele înregistrate de “Gaşca Nebună” în Italia:

Giacomense (Lega Pro 2) – Sportul Studenţesc 5-4
Bologna FC (Serie A) – Sportul Studenţesc 2-1
AC Cesena (Serie B) – Sportul Studenţesc 2-0
San Marino (lot naţional) – Sportul Studenţesc 1-4