Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83169
cameliu
Member

http://www.liga2.ro

SPECIAL 15:39 RETRAGERI PE BANDA RULANTĂ ŞI PROMOVĂRI LA “MASA VERDE”
La FRF, ca la balamuc! CUM COMENTEZI?

Ziua de azi a fost una extrem de grea pentru oficialii Federaţiei Române de Fotbal, care au luat act de retragererile mai multor echipe din Liga a III-a şi Liga a II-a. Încă de vineri, CS Otopeni şi FC Bihor au anunţat FRF că nu pot evolua în eşalonul doi, iar azi dimineaţă a venit şi rândul celor de la Liberty Salonta.

În aceste condiţii, ACU, CFR Timişoara şi FCM Târgovişte, echipe care au solicitat la finalul campionatului trecut că, în cazul în care există posibilitate, îşi doresc să joace tot în Liga a II-a. Cum CFR Timişoara a anunţat azi că nu mai e interesată de a evolua în Liga a II-a, FRF s-a văzut nevoită să mai caute o echipe printre echipele care au pierdut barajul de promovare din Liga a III-a.

Primul care s-a lăudat cu faptul că va juca tot în Liga a II-a a fost preşedintele de la FCM Târgovişte. „Vom juca în B! Federaţia a admis dosarul şi cererea noastră. Am fost singura formaţie cu toate actele”, a declarat în exclusivitate pentru http://www.liga2.ro Ghiorghi Zotic.

„Zotic vorbeşte prostii. Care toate actele? Îţi trebuia doar o adresă prin care îţi manifestai intenţia de a juca în Liga a II-a. Conform regulamentului noi suntem prima echipă sub linie care are dreptul de a evolua mai întâi în eşalonul doi în momentul în care o echipă se retrage”, a venit replica Getei Onu, pentru http://www.observator.info