Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83170
cameliu
Member

gsp.ro:

SPORTUL STUDENŢESC
Tibi Bălan: “Şiman mi-a spus că voi pleca 100% de la Sportul. Nu intru pe teren în liga a doua”
de Emanuel Roşu

Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Tibi Bălan, se arată încrezător că situaţia sa se va lămuri în cele din urmă şi spune că nu va evolua în runda inaugurală din Liga a II-a, sîmbătă, împotriva Concordiei Chiajna.

“Nu ştiu ce să mai zic, se discută mult pe marginea unui transfer al meu, dar nu se concretizează nimic. Ceea ce pot să spun sigur e că voi pleca, aşa mi-a zis domnul Şiman.

Nu am nici o opţiune, vreau să ajung acolo unde e cel mai bine pentru mine şi pentru club. 100% plec de la Sportul şi nu voi juca sîmbătă în Liga a II-a”, a spus Bălan pentru gsp.ro.

PORTUL STUDENŢESC
Dacian Varga: “Sînt băiat descurcăreţ, mă adaptez oriunde. Joc şi la liga a doua dacă mi se cere”
de Emanuel Roşu

Mijlocaşul Sportului Studenţesc, Dacian Varga, nu se arată îngrijorat de situaţia sa contractuală şi spune că a primit asigurări din partea lui Vasile Şiman că va fi lăsat să plece în cazul unei oferte convenabile.

“Joc la liga a doua, care e problema? M-am pregătit foarte bine, sînt antrenat şi voi evolua dacă antrenorul mizează pe mine. Atît eu, cît şi Tibi sîntem băieţi descurcăreţi şi avem încredere că ne vom adapta la echipa unde vom ajunge.

Perioada de transferuri e suficient de lungă pentru a ne permite să stăm liniştiţi. Patronul mi-a spus să fiu cu gîndul la fotbal şi că nu voi rămîne în liga secundă. E bine ca oferta pe care o va accepta să convină atît clubului, cît şi nouă”, a explicat Varga pentru gsp.ro.