Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83173
cameliu
Member

SPORTUL STUDENŢESC 23:21 JUNIORUL VA APĂRA BUTURILE ALB-NEGRILOR
Viciu, noul portar al “Găştii Nebune”

Sportul Studenţesc a perfectat primul transfer al verii, prin aducerea în Regie a tânărului portar Adrian Viciu.

Crescut la Târgu Mureş, Viciu a avut până acum o carieră foarte agitată pentru cei doar 18 ani ai săi. În urmă cu şapte ani a fost luat de Dinamo în schimbul unor mingi şi echipamente sportive, însă nu a fost legat prin contract de clubul din Ştefan cel Mare, astfel că i s-a permis să plece la Liberty. La Oradea a avut evoluţii foarte bune datorită cărora a fost selecţionat în loturile naţionale U15 şi U16.

Un impresar spaniol l-a invitat la un trial la San Sebastian, iar apoi a semnat un contract pe trei sezoane cu echipa a doua a formaţiei spaniole Cadiz. Lucrurile au mers bine în continuare, portarul fiind remarcat de Real Madrid, “galacticii” cumpărând 50% din drepturile federative ale jucătorului.

După retrogradarea Cadizului în al treilea eşalon, Viciu a rămas fără contract şi a ajuns la Atletico Madrid, unde însă nu s-a adaptat. A fost pus pe liber şi vara trecută s-a întors în ţară, la FCM Târgu Mureş.

Viciu a fost ofertat încă de acum un an de Sportul Studenţesc, însă juniorul nu a acceptat propunerea, deoarece îşi dorea în continuare să joace în străinătate.

Vasile Şiman nu a renunţat la ideea de a-l înregimenta în “Gaşca Nebună” şi a revenit cu oferta. Viciu s-a pregătit împreună cu Sportul în cantonamentul din Italia şi evoluţiile sale au mulţumit stafful tehnic al alb-negrilor. Negocierile au fost finalizate astăzi, Viciu punându-şi semnătura pe contract. Debutul său oficial în tricoul Sportului se va produce cel mai probabil sâmbătă în meciul de la Chiajna cu Concordia, din prima etapă a Ligii a-II-a

În amicalul disputat ieri cu Unirea Urziceni noul “student” a avut o prestaţie foarte bună, chiar dacă a încasat patru goluri. Prin intervenţiile sale, Adrian a reuşit să îşi salveze echipa din câteva situaţii critice, limitând proporţiile scorului.