Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83178
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

SPORTUL STUDENŢESC
MARIAN DEDU NU A JUCAT DIN LUNA OCTOMBRIE A ANULUI TRECUT
A revenit No.3

În testul disputat ieri de Sportul Studenţesc în compania formaţiei Corncordia 2 Chijna s-a consemnat revenirea pe teren a fundaşului alb-negrilor Marian Dedu. Titular incontestabil al Găştii Nebune, acesta a stat departe de gazon timp de aproape un an din cauza unei accidentări grave la genunchi. Ultima prezenţă a lui Dedu într-un meci oficial a fost cea din turul sezonului trecut din Sportul Studenţesc – Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-0, partidă la pauza căreia a fost înlocuit.

Dedu a intrat ieri în repriza secundă şi a jucat timp de 30 de minute. Tibor Selymes nu va putea conta imediat pe serviciile sale, fundaşul având nevoie de timp pentru reacomodare după lunga perioadă de inactivitate competiţională. Atfel, prima partidă la care ar putea fi trecut pe foia de joc este cea de la Constanţa, cu Farul, din etapa a 6-a.

DUPĂ AVENTURA DE LA STEAUA
Pavelescu, testat în Regie

În partida de verificare de ieri cu ilfovenii de la Concordia 2 Chiajna, Sportul Studenţesc a testat şi un tânăr jucător, fost junior al clubului din Regie. Andrei Pavelescu (foto, în albastru) a crescut la centrul de copii şi juniori al alb-negrilor, fiind remarcat de antrenorii loturilor naţionale şi convocat cu regularitate la acţiunile internaţionale de juniori. Astfel, a atras atenţia marilor cluburi, în special Steaua, care a şi reuşit să îl transfere. Fundaşul nu s-a adaptat însă în Ghencea, unde a evoluat doar pentru echipa a doua.
Născut pe 13 februarie 1990, fotbalistul poate să îşi regăsească drumul în carieră la clubul care l-a format, dar mai întâi trebuie să îl convingă pe Tibor Selymes că are valoare şi merită să i se acorde o şansă.