Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83180
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

SPORTUL STUDENŢESC 13:20 STUDENŢII AU RESURSE FIZICE DOAR PENTRU 60 DE MINUTE
Selymes: “Trebuie să câştigăm meci de meci”

Tibor Selymes a bifat sâmbătă prima victorie pe banca Sportului Studenţesc. Chiar dacă alb-negrii au făcut scor cu FC Snagov, tehnicianul spune că echipa sa are mari probleme, mai ales la capitolul fizic, pe care doreşte să le rezolve în termen de o lună.

“Prima victorie la Sportul. Cât am putut am jucat foarte bine, am avut ocazii, în timp ce echipa adversă nu ştiu dacă a avut două ocazii, atâta timp când am rezistat fizic. În repriza secundă, din minutul 55-60, nu mai puteam să alergăm. Asta este problema noastră, deocamdată nu putem să alergăm. Dar sper ca în trei-patru săptămâni să o rezolvăm”, a declarat Selymes.

Finalizarea reprezintă un alt capitol la care “Gaşca Nebună” a arătat deficienţe în primele partide oficiale ale sezonului. Pentru toate ocaziile ratate “studenţii” parcă s-au răzbunat la începutul şi pe finalul celor două reprize cu FC Snagov, perioade în care au marcat toate cele cinci goluri. Selymes doreşte ca echipa sa să înscrie de câte ori are ocazia:

“Nu contează când dai goluri, important e să dai cât mai multe. Avem un potenţial bun, avem fotbalişti de valoare, dar cum spuneam fizic mai avem foarte mult de muncă. S-a lucrat şi la finalizare, dar nu poţi să le faci pe toate în două săptămâni. Dacă punem la punct condiţia fizică o să avem o echipă bună, cu care trebuie să câştigăm, meci de meci, meci de meci… Asta e important!”, a precizat tehnicianul.

Tehncianul se confruntă cu probleme de efectiv, putându-se baza doar pe 16 jucători, într-un moment în care programul competiţional e foarte solicitant. După ce sâmbătă a primit vizita ilfovenilor, Sportul va mai fi gazdă pentru Dinamo II, miercuri în Cupa României şi pentru Săgeata Stejaru, sâmbătă în campionat. În aceste condiţii, principalul motiv de îngrijorare pentru Selymes îl reprezintă capacitatea de recuperare a jucătorilor săi:

“Deocamdată să vedem mâine (azi-n.red.) cum se simt băieţii. Deocamdată avem 16 jucători, vă daţi seama că nu putem schimba toată echipa.Nu o să fie uşor. Miercuri avem meciul de cupă, sâmbătă jucăm iar un meci important în campionat. Deci, trebuie să avem foarte mare grijă”, a încheiat antrenorul Sportului Studenţesc.

articol scris de Florin ALBOIU