Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83181
ovidiu
Member

http://www.liga2.ro/seria-1/cupa/siman-e-greu-sa-garantezi-ceva-la-sportul-4879849

Şiman: “E greu să garantezi ceva la Sportul”
Vasile Siman, patronul Sportului Studenţesc, nu s-a arătat prea încântat de rezultatul obţinut ieri de echipa sa în faza a V-a din Cupa României, 5-0 cu Dinamo II. Boss-ul din Regie nu are preferinţe cu privire la numele viitorului adversar din 16-imi, dar a precizat că doreşte ca alb-negrii să avanseze cât mai mult în competiţia KO:

“Cu cine? Cu Dinamo II. E un rezultat bun. O să vedem cu cine vom juca mai departe. Încercăm să ne calificăm cât mai sus”, a spus Şiman.

Întrebat cum a reuşit să acopere plecările lui Varga şi Bălan atât de repede, Şiman a replicat: “Nu eu. Jocul echipei, în general. Orice jucător când pleacă, de jocul echipei depinde în ce măsură acoperă golul lăsat de un jucător sau altul”.

Referitor la împrumutul celor doi fotbalişti exponenţiali la Unirea Urziceni, patronul Sportului a precizat că atâta timp cât echipa nu joacă la un nivel superior este obligat să lase jucători valoroşi să meargă la formaţii mai bine cotate: “Scopul Sportului este ca jucătorii săi să meargă mai sus. În ultimii trei ani Sportul nu a reuşit să meargă mai sus şi am fost obligaţi să lăsăm anumiţi jucători să o facă individual”.

Varga şi Bălan mai au contract cu gruparea din Regie până în 2012. Viitorul celor doi se află în continuare sub semnul întrebării şi Şiman spune că orice este posibil, sperând că participarea lor în grupele Champions League să fie benefică atât pentru ei, cât şi pentru club:

“Un transfer nu se face într-o săptămână sau două. Va conta rezultatul final, dacă va fi pozitiv sau nu. Noi (Sportul Studenţesc şi Unirea Urziceni-n.red.) ne înţelesesem mai demult. Am încercat să îi transferăm la alte cluburi, dar nu am reuşit. Am preferat un transfer temporar la Unirea Urziceni, având în vedere că şi jucătorii îşi doreau acest lucru. Era o problema de imagine, de implicare sentimentală a lor pentru că au posibilitatea să joace în Liga Campionilor. Acum să vedem dacă acest lucru este pozitiv pentru ei şi pentru club. Eu îmi doresc acest lucru”.

Sportul Studenţesc a arătat în ultimele două meciuri ca o echipă ce poate aspira în acest sezon la promovare, însă Vasile Şiman rămâne rezervat în aprecieri:

“Nu ştiu, acest lucru îl vor arata doar rezultatele din teren. E foarte greu să garantezi ceva la Sportul, pentru că noi jucăm în teren”, a încheiat patronul Sportului.

articol scris de Florin Alboiu