Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II Stiri din presa – Sezon 2009-2010 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2009-2010

#83182
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

SPORTUL STUDENŢESC 11:53 ZECE GOLURI ÎN ULTIMELE DOUĂ MECIURI
Selymes: “Avem echipă de Liga I”

Tibor Selymes e aproape de a realiza o minune în Regie. După şase meciuri oficiale la conducerea “Găştii Nebune” se vede deja o schimbare radicală în atitudinea şi jocul alb-negrilor. “Studenţii” stau mult mai bine în teren, aleargă mai mult, leagă pasele cu uşurinţă, înscriu din orice poziţie şi o fac des, chiar dacă în continuare irosesc ocazii importante de gol. În defensivă, se apără cu mult calm şi nu mai comit greşelile copilăreşti de până acum.

Ieri, în meciul de cupă cu Dinamo II, chiar dacă scorul le era net favorabil, 5-0, Selymes nu şi-a slăbit jucătorii nicio clipă, “biciuindu-i” de pe margine pentru a menţine ritmul de joc. Dacă pe bancă tehnicianul e un vulcan în erupţie, în afara terenului se schimbă complet, zâmbitor şi amabil, aproape de nerecunoscut. Antrenorul crede că are la dispoziţie o echipă de Liga I, chiar dacă, în acest moment, nu se poate baza decât pe 16 jucători de câmp, dintre care trei sunt juniori.

Domnule Selymes, aţi controlat jocul de la un capăt la celălalt…

Ah, bine, Dinamo II a venit cu jucători foarte tineri, cu nişte copii, dar pe mine m-a interesat atitudinea noastră. Eu zic că toată lumea a fost OK cu atitudinea, am jucat ce trebuie, ce am cerut şi ne-am creat foarte, foarte multe ocazii, din care am dat 5 goluri. E important pentru noi să marcăm, să avem un moral mai bun, încredere mai multă.

În ultimele două meciuri aţi marcat zece goluri…

Acum, din acest punct de vedere, stăm bine. Mai avem de muncit la partea fizică. La ce cer eu trebuie să alergi mult mai mult şi să ai prospeţime mai multă.

Vineri va fi tragerea la sorţi. Aveţi un adversar preferat pe care doriţi să îl întâlniţi în 16-imi?

Nu, acum oricine vine e din prima ligă. O să fie un meci frumos, nu trebuie să jucăm cu teamă. Vrem să ştim şi noi unde stăm, dacă avem echipă de prima ligă, eu zic că avem, dacă suntem bine pregătiţi.

Sâmbătă, un adeversar dificil, Săgeata Stejaru…
O să fie un meci foarte, foarte greu, pentru că deja am jucat două meciuri într-o săptămână, vine al treilea şi nu ştiu dacă suntem pregătiţi pentru acest ritm. Stăm mai bine, dar nu chiar aşa de bine, pentru trei meciuri la rând.

Totuşi, vă trebuie continuitate în rezultate pentru a spera la promovare…

Da, e foarte important să avem continuitate, dar eu zic că dacă jucăm aşa cum am jucat astăzi (ieri-n.red) avem şanse mari. Dacă noi impunem jocul la fiecare meci şi reuşim ce ne propunem să facem, nu vom avea probleme în liga a doua.

Rezultatele Sportului Studenţesc, din acest sezon:

Campionat
0-1 Concordia Chiajna (d)
1-2 Victoria Brăneşti (a)
1-1 Petrolul Ploieşti (d)
5-2 FC Snagov (a)
Cupa României
1-1, 7-6 (p) Victoria Brăneşti (d)
5-0 Dinamo II (a)

articol scris de Florin ALBOIU