Reply To: UEFA Europa League

Home Forums General Football Fotbal Extern / World Football UEFA Europa League Reply To: UEFA Europa League

#83396
dragos
Member

@Zibling wrote:

@dragos wrote:

Andrei, daca vrei sa o tinem langa cu aceste sicane, spune-mi…..insa, nu cred, ca cei de pe forum trebuie sa asiste la astfel de chestiuni penibile din partea ta.

eu zic, sa te potolesti cu astfel de babisme, ca nu-mi esti frate, ca sa-ti accept sa tot bati campii cu tampenii (gen tricoul ros-albastru, echipa ros-albastra). gata, ajunge.
esti penibil.

Crezi ca la al 3-lea “penibil” primesti… penalty! Pe bune, eu nu ti-am facut nicio caracterizare cu adjective urate. Reciteste din urma daca nu ma crezi!

P.S.: Sincer, mai vezi pe cineva aici pe forum ca se bucura de rezultatele vreunei alte echipe din Romania? Stelisti sunt peste tot – atat ca eu aveam pretentii de la tine sa faci orice alta alegere in afara de asta :|

Se pare ca nu intelegi sau te faci ca nu intelegi. in fine.
Iti mai explic o data: faptul, ca merg pe orice stadion din tara sa vad meciuri internationale nu inseamna ca, sunt suporterul unei echipe…..da, recunosc, ca meciurile INTERNATIONALE imi plac in mod deosebit si de aceea, impreuna cu grupul meu de prieteni mergem de cate ori avem ocazia sa vedem echipe straine (fie de club, fie nationale). este simplu, ne place fotbalul.
dar cred, ca n-ar trebui sa te deranjeze acest fapt, intrucat, nu mergem pe banii tai si cu atat mai putin nu tre’ sa ne tii tu evidenta unde mergem si ce meciuri vedem.
odinioara, eram nelipsit la meciurile internationale ale Sportului….dar asta este alta poveste.
cam atat si sincer, m-am cam plictisit sa-ti dau tie explicatii….desi, n-am nicio obligatie fata de tine.
daca ai inteles, bine, daca nu, ai o problema.