Reply To: 12.08.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 4-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 12.08.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 4-0(2-0) Reply To: 12.08.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 4-0(2-0)

#83476
cameliu
Member

Suntem pe drumul cel BUN:

realitatea.net

Unirea Urziceni-Sportul Studenţesc 4-0, într-o partidă amicală
Miercuri, 12 August 2009 21:17

Echipa antrenată de Dan Petrescu a trecut, astăzi, pe teren propriu, de formaţia din eşalonul secund Sportul Studenţesc, scor 4-0, într-o partidă amicală în care a evoluat şi noua achiziţie a ialomiţenilor, portughezul Antonio Semedo.
Foto (1)
Unirea Urziceni-Sportul Studenţesc 4-0, într-o partidă amicală Vezi Galerie Articol
Golurile campioanei au fost marcate de Onofraş (29), Marinescu (41), Paraschiv (48) şi Bilaşco (73).

Tehnicianul Dan Petrescu a folosit câte o echipă în fiecare repriză, după cum urmează:

Repriza I: Tudor – E. Nicu, B. Fernandes, Mehmedovic, Brandan – Ricardo – Onofraş, Pădureţu, Marinescu, Semedo – Dănălache.

Repriza a II-a: Arlauskis – E. Nicu, D. Munteanu, Galamaz, Bordeanu – Paraschiv – Frunză, Todoran, Marinescu, D. Stan – Bilaşco.

La ialomiţeni a revenit pe teren portarul Arlauskis, care s-a accidentat la cap într-un meci de pregătire. Lituanianul a evoluat în repriza secundă cu o cască de protecţie pe cap, similară cu cea purtată de goalkeeper-ul lui Chelsea, Petr Cech.

Marinescu şi Paraschiv au reuşit primele goluri pentru Unirea Urziceni, în timp ce Semedo a evoluat pentru prima dată în tricoul campioanei. După ce a fost schimbat, portughezul a efectuat pregătire separată pe marginea terenului, pentru că se află în urmă cu pregătirea fizică şi mai are nevoie de circa o lună pentru a fi la capacitate maximă.

La Sportul Studenţesc a debutat pe banca tehnică noul antrenor Tibor Selymeş, în timp ce Dacian Varga, cel care a fost împrumutat la Unirea în sezonul trecut, a evoluat împotriva fostei sale echipe în repriza secundă.