Reply To: 12.08.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 4-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 12.08.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 4-0(2-0) Reply To: 12.08.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 4-0(2-0)

#83477

Unirea Urziceni a făcut instrucţie cu “Gaşca Nebună”
Studenţii bucureşteni au disputat ieri la Urziceni un amical de lux în compania campioanei Unirea. Acesta a fost şi meciul de debut pe banca alb-negrilor pentru antrenorului Tibor Selymes, după ce tot ieri tehnicianul a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea din Regie.

Primele 30 de minute ale partidei nu au lăsat să se vadă diferenţe considerabile între cele două formaţii, cu toate că Unirea a arătat un plus de soliditate şi relaţii de joc mult mai bine sudate. Însă, după primul gol marcat de Onofraş, care a profitat de o gafă în defensiva studenţilor, jocul a fost controlat în totalitate de echipa lui Dan Petrescu. Până la pauză, campionii au mai punctat o dată prin Marinescu.

În garnitura Sportului Studenţesc au fost operate la pauză mai multe modificări, ca de altfel şi în tabăra campionilor. Printre cei introduşi de Selymes în teren s-a numărat şi Dacian Varga, fotbalist care sezonul trecut sub bagheta lui Dan Petrescu a câştigat titlul de campion al României. Repriza secundă a început bine pentru gazde. Paraschiv a reuşit o scăriţă de efect, mărind avantajul la trei goluri, iar scorul final a fost stabilit de Stan, găsit nemarcat în gura porţii.

Sportul a jucat curajos la Urziceni, lăsând spaţii mari în apărare, de care Unirea nu a ezitat să profite, aceasta fiind una dintre explicaţiile diferenţei considerabile de pe tabelă.

Sportul Studenţesc (prima repriză): Viciu – Ciupe, Patrichi, Secăreanu, Farmache – Postolache, Irimia, Cruceru, Ferfelea – Nae, Curelea.

Sportul Studenţesc (repriza secundă): Viciu – Ciupe, Ghinga, Lung, Rusu – Varga, Nicola, Lungu, Ferfelea – Postolache, Dobre. Au mai intrat: Costin Gheorghe, Cioranu, Cazan

articol şi foto de Florin Alboiu