Reply To: Tibor Selymes 14.05.1970

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Tibor Selymes 14.05.1970 Reply To: Tibor Selymes 14.05.1970

#83500
ovidiu
Member

Din prosport.ro

Liga 1 | TEHNICIANUL ÎŞI PREGĂTEŞTE DEZERTAREA DIN “GAŞCA NEBUNĂ”

Tibor Selymes, antrenorul Sportului Studenţesc, se află, în această dimineaţă, la Ploieşti pentru a negocia preluarea băncii tehnice a Astrei. Contactat telefonic, aseară, tehnicianul a negat orice interes cu privire la clubul prahovean. “Nu sunt la Astra, sunt la Dinamo. Particip alături de alţi colegi de generaţie la un meci caritabil”, a spus Selymes.

Surse din cadrul clubului Astra ne-au confirmat în această dimineaţă prezenţa lui Selymes la Ploieşti. În cazul în care cele două părţi vor ajunge la o înţelegere, Selymes va conduce primul antrenament în această seară la Braşov.

Antrenamentul de dimineaţă al Sportului Studenţesc a fost condus de secundul Cezar Zamfir, absenţa lui Selymes de la şedinţa de pregătire nefiind una anunţată.

Astfel, Sportul Studenţesc este pe cale să îşi piardă antrenorul cu care a promovat în primul eşalon, cu toate că tehnicianul promisese la finalul anului 2009, într-un interviu acordat site-ului http://www.liga2.ro, că îşi va duce la capăt contractul de trei ani încheiat cu echipa din Regie.

Să înţelegem că aveţi planuri pe termen lung în Regie…
Din acest motiv m-am înţeles cu Vasile Şiman şi am semnat un contract pe trei ani.

Nu v-ar tenta o eventuală ofertă de la un club cu pretenţii mai mari? Dinamo, de exemplu…
Mai am de muncit până să mă gândesc la aşa ceva. Toată lumea vrea să ajungă la un club cu posibilităţi mai mari, dar eu sunt omul care dacă a vorbit cu cine ceva şi el are încredere în mine şi eu în el, eu stau. Chiar dacă vine o echipă cu o ofertă mai tentantă, pentru mine nu totul se rezumă la bani. Deocamdată sunt foarte bine aici, am un colectiv bun, am un preşedinte care mă lasă să lucrez, deocamdată nu am niciun motiv să plec.
Tibor Selymes, 8 decembrie 2009

Sper sa revina la sentimente mai umane.
Sau stirea sa nu fie adevarata.
Oricum n-as dori sa plece. Daca si acest antrenor da dovada de neseriozitate si pleaca … … nu mai am ce zice. Asta este.
Oricum eu vad o pierdere pentru echipa plecarea lui.