Reply To: Tibor Selymes 14.05.1970

Home Forums Archive Foste glorii / Past Players Tibor Selymes 14.05.1970 Reply To: Tibor Selymes 14.05.1970

#83520
dragos
Member

Studenţii” nu s-au antrenat nici azi deoarece antrenorul Tibor Selymes nu a ajuns la şedinţa de pregătire, el invocînd faptul că a avut nişte treburi de rezolvat şi nici nu a avut maşină cu care să se deplaseze.

Jucătorii echipei Sportul Studenţesc, care s-au întîlnit, luni, cu preşedintele FRF, Mircea Sandu, pentru a se plînge de situaţia de la gruparea bucureşteană, s-au deplasat la complexul sportiv din Regie, însă nu s-au antrenat, deoarece nu le-au fost deschise vestiarele, iar antrenorul Tibor Selymes nu a putut ajunge la şedinţa de pregătire, conform mediafax.

Sportivii au fost însoţiţi în Regie de doi reprezentanţi ai AFAN. Sunat de mijlocaşul Viorel Ferfelea, Tibor Selymes a declarat că nu a putut ajunge la antrenament şi i-a trimis pe jucători acasă. “Vorbesc cu Vasile Şiman şi vedem ce facem. O să îl sun pe el şi o să văd ce va fi.

Am zis că nu pot să ajung, pentru că nu am maşină. Aveam puţină treabă. Plecaţi acasă şi vă sună Vasile. Sună-mă cînd eşti singur, nu cînd eşti cu presa”, a spus Selymes în cadrul discuţiei telefonice pe care a avut-o cu Ferfelea. Mijlocaşul îşi pusese telefonul pe difuzor pentru ca jucătorii, dar şi reprezentanţii presei să asculte discuţia.

hai, ca asta-i tare…auzi, n-a avut masina :))
poate i-a promis Vasili un Cielo vechi de culoare verde de la un ex-sponsor de asigurari, cu tot cu sofer :D
ehe, nea Tibi bine-ai REVENIT in Regie – locul unde n-ai apa, n-ai medic, n-ai preparator fizic, n-ai hrana s.a.m.d.
aaa, nu vreau sa te intreb cat ai de gand sa ramai, dar, eu iti urez SUCCES !!!