Reply To: 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2) Reply To: 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2)

#83537
07Ex
Keymaster

“Dublă” Sportul Studenţesc – Victoria Brăneşti

Stabilirea programului turului IV din Cupa României a condus la situaţia în care Sportul Studenţesc şi Victoria Brăneşti se vor confrunta de două ori în mai puţin de o săptămână.

Prima dată sâmbătă, în Regie, studenţii vor primi vizita elevilor lui Ilie Stan într-o partidă contând pentru etapa a II-a din Liga II, pentru ca miercuri alb-negrii să facă deplasarea la Brăneşti pentru meciul de cupă.

Prima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc anul trecut, tot în turul IV al Cupei României, “Gaşca Nebună” câştigând cu 2-0, prin golurile marcate în prima repriză de Andrei Stângă (foto, în albastru). De altfel, echipa pregătită la vremea respectivă de Adrian Falub a avut un parcurs excelent în competiţia KO, ajungând până în sferturile de finală, fază în care a cedat greu în faţa campioanei en-titre, CFR Cluj, scor 1-0. De menţionat că Sportul a eliminat în optimi Steaua, cu acelaşi scor cu care trecuse de Victoria, 2-0.

Sâmbătă, autorul celor două goluri de anul trecut, Andrei Stângă, nu va fi pe teren. Atacantul revine după o accidentare şi nu este complet refăcut. Faţă de etapa precedentă, noul antrenor al studenţilor, Tibor Selymes, se va putea baza şi pe serviciile lui Lucian Cazan şi Florentin Cruceru. Primul nu a jucat la Chiajna din pricina suspendării în urma cartonaşului roşu primit în penultima etapă a sezonului trecut, pe finalul meciului FCM Bacău -Sportul 4-3, iar cel de-al doilea a semnat în cursul acestei săptămâni un nou contract cu echipa din Regie.

Înfrângerea din prima etapă suferită în faţa Concordiei, după o partidă în care au ratat numeroase ocazii de gol, îi va motiva în plus pe studenţi. Obiectivul lor pentru acest meci e fără îndoială obţinerea primei victorii a sezonului.

De cealaltă parte, Victoria Brăneşti vine după un debut senzaţional în Liga a II-a, 5-2 cu FC Snagov. Nimeni nu trebuie să se lase însă păcălit.Chiar dacă ilfovenii se află doar la prima prezenţă în eşalonul secund din istoria lor, Ilie Stan are la dispoziţie o echipă în care se îmbină tinereţea şi exuberanţa cu experienţa unor jucători precum Stoicescu, Eduard Nicola şi Coman, ce îşi doreşte să demonstreze că succesul din prima etapă nu a fost întâmplător.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Dragoş Istrate din Bucureşti, iar la cele două linii pe Ciprian Geambazu din Buşteni şi Ionuţ Borcan Ionuţ din Ploieşti

PRONOSTIC X

Gazdele pleacă în această partidă ca favorite certe, însă au arătat în primul meci al sezonului că întâmpină probleme la finalizare, în timp ce ilfovenii au demonstrat un apetit ofensiv deosebit.

ECHIPE PROBABILE

Sportul Studenţesc: Viciu – Ciupe, Patrichi, Lung, Cazan – Costin Gheorghe, Irimia, Cruceru, Ferfelea – Postolache, Curelea(cpt.). Antrenor: Tibor Selymes

Victoria Brăneşti: Stoicescu – M. Rotaru, Sg. Bar, Isac, Ed. Nicola – Ispir, Olariu, A. Chiriţă(cpt.), V. Nicoară – I. Coman, Val. Alexandru. Antrenor: Ilie Stan

Florin ALBOIU