Reply To: 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2) Reply To: 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2)

#83539
adi
Member

Eu am ajuns la pauza, insa sunt dezamagit de ceea ce am vazut in repriza a doua.
In afara de golul lui Ferfelea, am mai avut o ocazie mare, cand de la un metru de poarta, central, cineva de la noi, in cadere si jenat de un adversar, a dat in lateral, spre disperarea tuturor. In rest, o ploaie de centrari sterile, pase si stopuri gresite, multa neputinta… Am inteles ca musiu Ciupe a primit meritat rosu, cand si-a bagat picioarele la propriu si la figurat intr-un adversar.
Oaspetii mai mult au tras de timp iar la final au gresit destul de mult, fara ca ai nostri sa profite, iar arbitrii au gresit fata de ambele echipe. Am mai remarcat un nene prea zelos de la paza in peluza noastra, si un panou cu un extras din lege, probabil cu obligatiile spectatorilor, pus fix pe gardul peluzei, cu fata spre noi. La cat de agitat era gardianul, cred ca daca m-as fi apropiat de panou ca sa citesc ce scrie, mi-ar fi dat amenda. Sunt curios daca la Dinamo este vreun asemenea panou…