Reply To: 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2) Reply To: 22.08.2009 Sportul Studentesc – Victoria Branesti 1-2(0-2)

#83541
07Ex
Keymaster

“Gaşca Nebună” în derivă

Sportul Studenţesc a reuşit contraperformanţa să piardă al doilea meci consecutiv, astăzi cedând pe teren propriu în faţa nou promovatei Victoria Brăneşti.

Începutul meciului i-a luat prin surprindere pe alb-negrii, oaspeţii aruncându-se în valuri spre poarta lui Viciu, însă tânărul portar al Sportului a făcut faţă cu brio primului sfert de oră. Apoi gazdele îşi revin din corzi şi ratează cea mai mare ocazie prin Curelea, scăpat singur cu Stoicescu, dar execuţia pretenţioasă a atacantului, scăriţă spre colţul lung, este anticipată de portar.

Deschiderea scorului a venit în urmei faze prelungite de atac a ilfovenilor, apărarea Sportului a încercat fără succes, în mai multe rânduri, să îndepărteze mingea de propria poartă, până la urmă aceasta a ajuns la Olariu care a trimis puternic în faţa porţii, de unde Lung a deviat în plasă.

Alb-negrii încearcă să revină în joc, dar atacurile lor nu fac decât să lase spaţii mai mari de acţiune pentru atacanţii Victoriei. Echilibrul numeric se rupe în minutl 43, când Ciupe are o intervenţie asupra unui adversar cu piciorul ridicat şi arbitrul Istrate i-a acordat fără ezitare cartonaşul roşu, decizia fiind cel puţin discutabilă. Peste un minut, oamenii lui Ilie Stan dau lovitura de graţie, după o nouă fază la care gazdele au eşuat în tentativa de a îndepărata pericolul. Coman a trimis spre poarta lui Viciu, mingea a lovit transversala, a revenit atacantului care a împins-o din plonjon cu capul în plasă.

Imediat după pauză, Ferfelea readuce speranţele în tabăra gazdelor, tehnicul mijlocaş marcând după ce a întors doi fundaşi în careu şi a şutat plasat la colţul scurt. Pînă la final Victoria nu a mai contat decât pe contraatac, tactică ce a dat roade, astfel că ilfovenii şi-au trecut în palmares un nou succes, la acesta contribuind şi ineficienţa atacanţilor din Regie, care în câteva rânduri nu au fost în stare să introducă mingea în plasă din doar câţiva metri.

După două înfrângeri, Tibor Selymes are de rezolvat o problemă mai veche cu care se confruntă echipa sa: finalizarea. Sportul ajunge destul de des în situaţii favorabile de a înscrie, însă în două meciuri nu a reuşit să marcheze decât un gol dintr-o duzină de ocazii clare.

De cealaltă parte, Ilie Stan are de ce să se felicite, mai ales pentru dăruirea cu care joacă elevii săi, însă aceştia au o condiţie fizică precară, după o oră de joc acuzând o stare de oboseală ce poate fi speculată de un adversar mai pragmatic.

Florin ALBOIU