Reply To: 26.08.2009 Victoria Branesti – Sportul Student 6-7(1-1,1-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 26.08.2009 Victoria Branesti – Sportul Student 6-7(1-1,1-0) Reply To: 26.08.2009 Victoria Branesti – Sportul Student 6-7(1-1,1-0)

#83604
sircos
Member

@07Ex wrote:

Pana la urma a fost cineva la meci?

am fost vreo 15 oameni … doamne, ce meci am vazut astazi !!! cine n-a venit, a pierdut ocazia sa faca drumul iad-rai de vreo cateva ori :)) :)) :)) n-am ragusit ca la meciul asta niciodata … nu m-am bucurat niciodata la meciurile sportului ca astazi … nu m-am enervat astazi ca niciodata …
am vazut de toate: cartonase galbene (puhoi la noi, la ei niciunul !!!), 2 eliminari, 3 arbitri de kko (ca de fiecare data la meciurile noastre), 11 m ratat, aproape de o bataie intre suporteri (bine ca s-a oprit la una verbala).
despre meci ce sa spun – primele 30 minute dementiale ale noastre, daca am fi condus 3-0 nu era nicio chestie. apoi a venit golul lor, asemenator cu golul 2 inscris de ei sambata. dupa eliminarea ilfoveanului, stiind ca astia sunt morti dupa minutul 60, am zis ca-i mancam in repriza secunda. de unde X( … ne-au mancat “studentii” pe noi, cei din tribune (apropo, in prima repriza l-am avut alaturi pe andrei stanga).
11 m obtinut de branesti in prelungiri a urmat dupa o faza in care ilfovenii au ratat din 3 metri vreo 2 suturi si atunci arbitru ce s-a gandit cu mintea lui: astia de la sportul sunt prosti, (biiiiiiiiip), ia sa dau un 11 m contra lor!. ma bucur pentru viciu asta al nostru ca l-a aparat (alte interventii nici nu prea a avut, deci … hmmm).
asta a fost, pana la urma ma bucur ca am fost la meci, ma bucur ca mai jucam inca un meci cel putin in cupa, asa ca Forzza Sportul !!!

edit: ma intreb cine va fi fundas dreapta in meciul de la ploiesti !? ciupe nu, irimia nu, beta nu … sa fie postolache ?

edit2: acum inteleg de ce n-am castigat mai repede meciul: conform liga2.ro am avut la mijloc un oarecare dinga :))))) mai bine era dunga :ymcowboy: