Reply To: 20.09.2009 Farul Constanta – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 20.09.2009 Farul Constanta – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 20.09.2009 Farul Constanta – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

#83791
07Ex
Keymaster

Şumudică: „Nu am nici un merit pentru această victorie”

Antrenorul Farului, Marius Şumudică, a avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor săi. Acesta a desconspirat şi o nouă tehnică de a-i motiva pe jucători, tehnică ce la meciul cu Sportul s-a dovedit eficientă.

“Nu am încercat să fac nimic special pentru a pregăti meciul. Le-am scris în vestiar 10 coli pe care le-am pus în vestiar şi pe care am scris demonstraţi că aveţi caracter, atât am făcut pentru a-i mobiliza”, a declarat tehnicianul marinarilor care a mai adăugat: “Victoriile cu 1-0 sunt cele mai frumoase. Recunosc că am avut şi şansă în meciul cu sportul dar şi eu, nu pot să îmi explic cum nu putem fructifica atâtea ocazii. În cele din urmă cred că este un rezultat echitabil”.

Ajunşi în vestiar, constănţenii s-au bucurat pentru victorie scandând “să vină banii!”. Marinarii nu au mai intrat în cantonament pentru jocul cu Sportul aşa cum era stabilit din cauza restanţelor financiare însă Şumudică spune că i-a înţeles şi totodată că are semnale că şi situaţia financiară se va rezolva în curând. “Îi înţeleg şi pe ei că vor să fie plătiţi. Avem promisiuni din partea patronilor că vor fi plătite restanţele şi mă bucur. Important este că azi, când au intrat în teren, jucătorii au uitat de bani şi merită felicitaţi pentru lucrul ăsta, eu chiar nu am nici un merit în victoria de azi”, a spus Şumudică.