Reply To: 03.10.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 03.10.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0) Reply To: 03.10.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

#83852
cameliu
Member

gazetasv.ro:

Avantajaţi de vreme?

Redactor: Daniel Vatamanu
Data publicarii: 29.septembrie.2009

Cetatea Suceava înfruntă sâmbătă pe Areni, Sportul Studenţesc, echipă cunoscută pentru tehnicitatea jucătorilor. În sezonul trecut, sucevenii s-au impus şi mulţumită gazonului moale, însă acum gazdele nu mai mizează pe acest atu.

Antrenorul de atunci al Cetăţii, Ovidiu Murariu recunoştea înaintea partidei că un avantaj pentru echipa sa îl vor constitui gazonul moale şi temperatura scăzută. Teoria tehnicianului s-a adeverit, Cetatea impunându-se atunci cu scorul de 3-0 în faţa unei echipe care nu a putut mişca pe Areni. Succesorul lui Ovidiu Murariu pe banca tehnică a Cetătii, Ioan Radu nu mai mizează acum pe acest aspect.

“Nu stiu daca ar trebui sa mergem pe aceeasi idee ca si in primavara, cand am castigat in fata Sportului pe un teren moale, fiind imediat dupa topirea zapezii. Nu stiu daca s-ar putea repeta aceeasi istorie. Important este ca noi sa fim pregatiti la ora jocului si sa abordam meciul cu atitudinea corepunzatoare si sa incercam sa jucam bine”, a precizat Ioan Radu.

Conducerea Sportului Studenţesc şi-a manifestat intenţia ca vineri, echipa să efectueze un antrenament pe Areni. “Gaşca Nebună” s-a lovit de refuzul preşedintelui Ciprian Anton, care le-a sugerat să folosească stadionul Nada Florilor din Fălticeni, tocmai ca gazonul de pe Areni să se prezinte cât mai bine la ora jocului.