Reply To: 03.10.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 03.10.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0) Reply To: 03.10.2009 Cetatea Suceava – Sportul Studentesc 3-0(1-0)

#83882
07Ex
Keymaster

Vasile Şiman adoptă modelul Becali!

Negru de supărare după evoluţia “studenţilor” din primele 45 de minute ale meciului cu Cetatea Suceava, patronul Vasile Şiman s-a dus la pauză la cabine pentru muştruluiala de rigoare. Perdaful primit între reprize n-a avut nici un efect asupra fotbaliştilor bucureşteni, care au pierdut în cele din urmă la scor de neprezentare.

Nervos la culme la finalul meciului, Vasile Şiman i-a interzis iniţial antrenorului Tibor Selymes să se prezinte la conferinţa de presă, însă într-un târziu a revenit asupra deciziei, la insistenţele jurnaliştilor din presa locală.

“Victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”

Jocul bun practicat azi de Cetatea l-a mulţumit şi pe antrenorul Ioan Radu, care a precizat că echipa sa a arătat azi ca o formaţie de Liga a II-a. Totodată, Radu a spus că FC Cetatea a făcut împotriva Sportului, cel mai bun meci din acest sezon.

“A fost un meci foarte greu, chiar dacă am caştigat cu 3-0 şi după rezultat nu ar părea aşa. Cred că victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială pentru că pe lângă cele trei goluri am mai avut câteva situaţii bune de a marca, la fel a avut şi Sportul, dar una peste alta este o victorie pe deplin meritată. Mă bucur că a venit această victorie şi am obţinut-o atât de clar în compania unei echipe bune, care chiar dacă a pierdut a arătat destule posibilităţi”, a declarat Ioan Radu.

Selymes: “Cetatea ne-a urcat pe pereţi”

Tibor Selymes si-a criticat dur elevii la conferinţa de presă de după meciul Cetatea – Sportul, scor 3-0. Tehnicianul grupării din Regie crede că “studenţii” i-au desconsiderat pe suceveni.

“Sunt foarte supărat pe jucătorii mei, care au făcut azi cel mai slab meci de când sunt eu la această echipă. Nu ai cum să câştigi un meci dacă joci numai cu numele aşa cum am făcut noi azi. Ne gândim la promovare dar nu suntem în stare să jucăm atunci când nu avem mingea la picior. Azi jucătorii mei m-au dezamăgit din acest punct de vedere. Nu ai cum să câştigi un meci doar pentru că te cheamă Sportul. La cum am jucat noi, nu e de mirare că Cetatea ne-a urcat pe pereţi”, a declarat Selymes.

sursa: suceavasport.ro