Reply To: 10.10.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 10.10.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 2-0(1-0) Reply To: 10.10.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 2-0(1-0)

#83906
07Ex
Keymaster

Studenţii, la „vânătoare”

Umilinţa de la Suceava nu poate fi îndreptată decât cu o victorie. Obiectiv uşor pentru Sportul Studenţesc, care în următoarea etapă va întâlni pe Dinamo II.

Dacă numele “Dinamo” ar trebui să sperie din start, nu acelaşi efect îl obţinem dacă ne gândim la “Dinamo II”, adică satelitul câinilor roşii. Jucătorii antrenaţi de Gheorghe Mihali, au reuşit să obţină doar 4 puncte după primele opt etape, adică aceiaşi “performanţă” reuşită de colega din subsolul clasamentului, CSM Râmnicu Sărat.

Acest lucru poate fi în avantajul studenţilor, deşi nici gruparea lui Selymeş nu merge ca pe roate. Deşi poate fi considerată una dintre cele mai bune echipe din serie, Sportul ocupă doar locul 9, având ca zestre doar 10 puncte. Prea puţin pentru o echipă care în această vară avea pretenţii la promovare.

După un început ezitant presărat cu două victorii şi un egal, au urmat câteva victorii la scor care păreau ca vor pune pe picioare echipa lui Selymes. A venit, însă, înfrângerea cu Cetatea care a demonstrat că în Regie mai este de lucru pentru a ataca primele locuri şi implicit promovarea.

Concluzie: Sportul nu ar trebui să aibă probleme în a se impune în jocul cu Dinamo II, iar dacă lăsăm la o parte înfrângere din ultima etapă, ne putem aştepta chiar la un meci cu multe goluri. În care poartă? Vom afla în meciul de sâmbătă.

Pronostic: 1

Echipe probabile

Sportul Studenţesc: Popescu – Irimia, Patrichi, Ghinga, Farmache – C. Gheorghe, Cruceru, N. Vasile, Ferfelea – Truţă, Curelea
Dinamo II: Oprea – Acsinte, Soare, Sandu, Ianciuk, Marcu, Nanu, Drăgălina, Attoukora, Predescu, Bădăuţă