Reply To: 10.10.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 10.10.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 2-0(1-0) Reply To: 10.10.2009 Sportul Studentesc – Dinamo II Bucuresti 2-0(1-0)

#83916
cameliu
Member

liga2.ro:

SPORTUL – DINAMO II 2-0 10.10.09 STUDENȚII SUNT IMBATABILI PE TEREN PROPRIU. ”CÂINII” NU ÎȘI MAI REVIN
Pe aici nu se trece!

Favorită înainte de startul meciului, Sportul s-a impus lejer azi, pe teren propriu, în fața echipei clasate pe penultimul loc în Seria I, Dinamo II.

Învinși surprinzător în etapa trecută, 3-0, la Suceava, alb-negrii au început meciul de astăzi mult mai temători. Deși, în urmă cu o lună îi desființau într-un alt meci direct, ce conta pentru Cupa României, studenții sperau să se bucure tot de cinci ori.

Primele faze mai periculoasă la poarta lui Curcă sunt ratate de tandemul, din atac, format din Curelea și Ferfelea. Cei doi nu reușesc să finalizeze precis și goalkeeperul dinamovist scapă fără emoții. Jocul se mută pe partea dreaptă de atac a gazdelor și prima centrare a lui Costin Gheorghe aduce și primul gol al partidei. Ferfelea trage în portar, mingea sare până la Curelea care reia spectaculos pe colțul lung. După golul marcat de căpitan, jucătorii lui Tibor Selymes s-au mulțumit să se apere și să contraatace periculos. Până la finalul reprizei, doar Nae a mai pus în pericol poarta alb-roșilor, dar șarjele sale de pe stânga s-au finalizat de cele mai multe ori cu lovituri libere.

Mihali schimbă doi jucători la pauză și repriza a doua se anunța una mai disputată. Nu de aceeași părere a fost și Costin Gheorghe, care la două minute după revenirea pe teren a fost din nou decisiv pe partea dreaptă. Centrarea venită de la mijlocaș a produs o neînțelegere între Curcă și Soare și primul scapă mingea pe sub el. Ferfelea, singur în fața porții, nu mai ratează și mărește avantajul. Nae putea înscrie și el, dar singur în fața porții trage pe lângă, după ce goalkeeperul dinamovist a respins șutul lui Curelea.

Finalul este unul tensionat după o intrare criminală a lui Covaciu la Nae. Arbitrii, deși în apropiere, nu acordă nici măcar fault la o fază în care cartonașul roșu ar fi fost o sancțiune prea blândă și mijlocașul Sportului iese pe targă. Ultimele minute sunt un calvar pentru central, acesta comițând nenumărate erori.

Sportul reușește să spele rușinea din meciul trecut și se impune cu 2-0 după un meci cu două reprize identice.

Sportul: Viciu – Farmache, Patriche, Ghinga, Cazan – C-tin Gheorghe (’74 Chețan), Irimia, Cruceru (’71 Postolache), M. Nae (’85 Truță) – Ferfelea, Curelea (cpt.)
Antrenor: Tibor Selymes

Dinamo II: Curcă – Coandă, D. Grigore, Soare (cpt.)(’57 Covaciu), Diabate – C. Predescu, Dragalina, M. Manu (’46 C. Stan), Attoukora – Damaschin (’46 Bădăuță), C. Neagu
Antrenor: Gheorghe Mihali

Articol și foto de Marius Anghel