Reply To: 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0) Reply To: 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

#83948
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

FCM BACĂU – SPORTUL 1-2

Final halucinant!

18:14 “STUDENŢII” BUCUREŞTENI AU REUŞIT PRIMA VICTORIE ÎN DEPLASARE DIN ACEASTĂ EDIŢIE DE CAMPIONAT
Final halucinant!

Elevii lui Tibor Selymes au întors rezultatul de la Bacău în ultimele cinci minute ale partidei.

După primele câteva zeci de minute ale “derby-ului” găzduit de Municipalul băcăuan, spectatorii începeau deja să se întrebe care dintre echipe joacă pe teren propriu. Bucureştenii au jucat mai relaxat, au avut posesie mai bună şi au atacat mai mult, “galben-albaştrii” apropiindu-se foarte rar de poarta lui Andrei Popescu şi nereuşind să-şi treacă în cont niciun şut pe spaţiul porţii.

Elevii lui Poenaru au fost însă foarte aproape de a deschide scorul, complet împotriva cursului jocului, în minutul 32, când “centralul” întâlnirii a pus mingea pe punctul cu var după o intrare imprudentă a lui Ghinga asupra lui Ionuţ Radu. Remus Cojocarul a tras însă plasat, dar suficient de încet pentru a-i da lui Popescu şansa să intervină şi să scoată mingea în corner.

După pauză, datele problemei s-au schimbat radical, FCM Bacău fiind echipa aflată la cârma jocului, gazdele reuşind să deschidă scorul prin Ionuţ Radu în minutul 66 şi trecându-şi în cont o serie de ocazii rarisime, Gabi Petrea fiind principalul pericol pentru poarta Sportului.

Nici lovitura sa de cap din careu cu poarta goală (78) şi nici şutul senzaţional din 30 de metri (80) nu au putut însă să majoreze scorul de pe tabelă şi să închidă meciul, iar bucureştenii au profitat din plin de ratările “galben-albaştrilor”.

Când aproape nimeni nu le mai dădea nicio şansă, “studenţii” au egalat prin nou-intratul Cheţan după o eroare incredibilă a lui Spiridon, reuşind să smulgă o victorie la Bacău în chiar ultimul minut de prelungiri prin lovitura de cap a lui Patriche la o fază la care defensiva băcăuană a “dormit în ghete”.