Reply To: 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0) Reply To: 17.10.2009 FCM Bacau – Sportul Studentesc 1-2(0-0)

#83953
07Ex
Keymaster

Revine gaşca nebună

După ce a fost condusă cu 1-0, gazdele ratând câteva ocazii majore, printre care şi un penalty, echipa din Regie şi-a adus aminte de renumele de “Gaşca Nebună” şi a răsturnat situaţia cu goluri în minutele 87 şi 93!
Meciul de sâmbătă cu Bacăul era capital pentru echipa din Regie, deoarece un rezultat nefavorabil i-ar fi scos pe alb-negri din lupta pentru ocuparea uneia dintre cele două poziţii care duc în Liga I.

Una dintre explicaţiile pentru determinarea şi ambiţia cu care “studenţii” au jucat până în ultimele secvenţe ale confruntării cu FCM Bacău poate fi aceea că în preziua meciului conducerea clubului a achitat toate restanţele financiare către jucători, inclusiv primele de joc. Pentru efortul făcut, salariile în Regie fiind printre cele mai mari din liga secundă, echipa trebuia să se revanşeze pe teren. Vasile Şiman nu mai vrea să arunce banii pe fereastră şi le-a impus fotbaliştilor săi să ajungă cât mai repede pe primele două locuri în clasament, condiţie necesară pentru achitarea ratelor contractuale.

Golul lui Patriche (foto, nr. 24) din al treilea minut de prelungire a meciului a adus o explozie de bucurie în tabăra alb-negrilor, care nu au mai câştigat în deplasare din noiembrie anul trecut (1-0 la Botoşani).

“Echipa e atacată din toate părţile”

Fără victorie de exact o lună, băcăuanii stau pe un butoi de pulbere. La conferinţa de presă de după meci, tehnicianul băcăuanilor a răbufnit, arătându‑se nemulţumit de atmosfera creată în ultimele zile în jurul echipei.

“Nu caut o scuză, dar această echipă a devenit ţinta tuturor şi e atacată din toate părţile. Ba că sunt grupuleţe, ba că voi fi demis după acest meci. Nu e nimic adevărat. Nu vreau să scuz eşecul de astăzi, dar nu aveau cum să nu se resimtă şi la nivelul vestiarului aceste atacuri”, a comentat Poenaru. (Adi Enăşoaie)