Reply To: Liga 1- Sezon 2009-2010

Home Forums General Football Fotbal Intern / Romanian Football Liga 1- Sezon 2009-2010 Reply To: Liga 1- Sezon 2009-2010

#83976
07Ex
Keymaster

Wat goes around comes around … :D Nu-mi pare rau deloc de situatia in care au ajuns.

“Dacă Pandurii nu vor plăti în următoarele două etape, toate rezultatele lor vor fi anulate, iar echipa va fi exclusă din Liga I”

Vali Alexandru, secretar general al FRF, a explicat situţia delicată în care se află Pandurii, spunând că dacă trupa gorjeană nu va plăti datoria în următoarele două etape va fi exclusă din campionat. Dacă până mâine, gorjenii nu vor plăti milionul de dolari către Dinamo, vor pierde meciul cu Oţelul, din etapa a opta, cu 0-3 fără posibilitatea de a-l mai rejuca vreodată.

Mai mult, Pandurii riscă să piardă toate punctele acumulate până în acest moment.

“Dacă Pandurii nu îşi plătesc datoria în următoarele două etape, vor fi excluşi. Regulamentul spune că cei de la Pandurii pot să plătească datoria către Dinamo până mâine seară. Dacă nu vor plăti, nu vor juca meciul din această etapă cu Oţelul, şi îl vor pierde cu 3-0. Dacă vor plăti luni, cei de la Pandurii vor fi programaţi pentru etapa următoare, dar meciul cu Oţelul rămâne pierdut. Gorjenii trebuie să să înţeleagă cu Borcea. Trebuie să plătească un milion. Dacă nu vor plăti şi nu vor juca nici în cea de-a doua etapă, vor fi excluşi din campionat. Rezultatele din tur se vor anula, în cazul în care se petrece un astfel de eveniment înainte de finalul turului. Dacă acest lucru se va întâmpla după finalul turului, rezultatele din tur vor fi validate. Dacă rezultatele vor fi invalidate, punctele nu le va mai lua nimeni, nu se vor duce la echipele cu care au jucat Pandurii.” a declarat Valentin Alexandru, secretar general al FRF, la gsptv.