Reply To: 23.09.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 3-0(2-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 23.09.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 3-0(2-0) Reply To: 23.09.2009 Unirea Urziceni – Sportul Studentesc 3-0(2-0)

#84031
ovidiu
Member

Dupa cum vad eu formatiile probabile – pe http://www.liga2.ro – atacul lor este foarte bun, chiar daca in rest se bazeaza pe jucatorii de rezerva.

CUPA ROMÂNIEI 11:10 AFLĂ CINE JOACĂ ŞI INDISPONIBILII
Formaţiile ce vor fi aliniate la startul partidelor de azi
Unirea Urziceni – Sportul Studenţesc
Unirea: D. Tudor – E. Nicu, D. Munteanu, Mehmedovic, Brandan – L. Marinescu, Ricardo, Todoran – S. Frunză, Rusescu, Semedo
Absenţi: Pădureţu (accidentat)
Sportul: Viciu – Irimia, Patrichi, Lungu, Cazan – C. Gheorghe, V. Nicola, Cruceru, Ferfelea – Postolache, Curelea
Absenţi: Beţa, Lung (accidentaţi), Ghinga (suspendat)

Frunza si Rusescu sunt cam titulari de drept, deci se pune pret si pe Cupa.
Ma bucur ca Galamaz, Balan si Varga nu apar in primul 11 si sper nici sa nu intre in echipa.

In rest sper intr-un meci bunal echipei noastre, si, de ce sa mint, am si o multime de sperante.
Ma gandesc ca daca vor pierde sa o faca greu.

Suporterilor ce se vor afla la stadion le urez sa aibe suflu puternic (mai ales ca vor trece pe la terasa) si sa-i depaseasca pe cei de la Urziceni, iar in final echipa sa ne ofere tuturor o bucurie (MARE)

Simanu da declaratii cu privire la meciul de astazi.
Din http://www.gsp.ro:
“Vasile Şiman, înainte de meciul cu Unirea: “Ce motivaţie îţi mai trebuie cînd joci contra campioanei?”

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, spune că elevii săi sînt foarte montaţi înainte de duelul cu Unirea Urziceni din Cupa României, acesta avînd speranţe că echipa din Regie ar putea trece în faza următoare.
“Speranţe întotdeauna există, dar numai într-o anumită situaţie. Trebuie să avem şi noroc, dar să avem un joc precis, lipsit de greşeli. Adică trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarului, care este unul foarte ridicat.
Nu am vorbit în mod special cu jucătorii înainte de meci, pentru că asta este treaba staffului tehnic. Pînă la urmă, nu e nevoie să-i motivez eu. De ce motivaţie ai nevoie cînd joci contra campioanei României?
Sper să jucăm cît mai bine, dar nu vreau să mai vorbesc acum despre transferurile Sportului. Voi vorbi doar atunci cînd vor exista oferte concrete”, a spus Şiman pentru GSP.RO.

Sportul are cota 10.00 pentru o victorie în faţa Unirii Urziceni, iar o remiză a studenţilor în faţa ialomiţenilor este cotată cu 5.25!”