Reply To: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1) Reply To: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1)

#84168
cameliu
Member

http://www.ligab.ro:

Stăncioiu revine pe bancă

Cu ocazia partidei de sambata impotriva Sportului Studentesc Florin Stancioiu revine pe banca tehnica a Tricolorului Breaza.

Ramas pentru o saptamana, din cauza unor probleme medicale, departe de echipa, Florin Stancioiu si-a reluat, de patru zile, prerogativele la carma divizionarei secunde Tricolorul Breaza. Tehnicianul are destule probleme de efectiv inaintea unei partide de maxima importanta pentru gruparea prahoveana. Astfel, in perspectiva jocului cu Sportul Studentesc de sambata, Stancioiu are patru absenti, Puie, Nutescu si Ghita, cu totii accidentati, si Ghidia, suspendat. In schimb, fata de runda precedenta, revine atacantul Andrei Vasilescu. “Nici nu mai stiu ce sa zic. Un meci cu Sportul este un test extrem de greu, mai ales in situatia noastra. Dar, poate rasare soarele la Breaza chiar sambata” spune Stancioiu. Gruparea prahoveana a inregistrat o incredibila serie de opt infrangeri consecutive si a ajuns pe penultima pozitie a clasamentului.