Reply To: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1) Reply To: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1)

#84179
cameliu
Member

http://www.ligab.ro:

Tibor Selymes: “Nu sunt mulţumit de jocul echipei”

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Tibor Selymes, s-a declarat mulţumit de rezultatul echipei sale, după ce studenţii au învins în deplasare cu 2-1 pe Tricolorul Breaza.

“Sunt mulţumit de rezultatul echipei, deoarece am reuşit să caştigăm cele 3 puncte, lucru pe care ni-l propunem înaintea fiecărei partide. Nu sunt însă mulţumit de jocul echipei. Am jucat pe un teren foarte prost şi nu ne-am putut face jocul nostru obişnuit, însă mă bucur că în final am reuşit să cîştigăm ” a declarat la finalul partidei Tibor Selymes.

Antrenorul Sportului s-a arătat nemulţumit de arbitrajul lui Hanceariuc Bogdan din Iaşi. ” Nu ne-a fost acordat un penalty în minutul 5 şi eliminare. La fel s-a întamplat şi etapa trecută, cînd la fel am fost privaţi de o lovitură de la 11 metri. Nu vreau însă să acuz arbitrajul pentru că în final am cîştigat şi asta este cel mai important” a completat antrenorul Sportului.

În ciuda înfrîngerilor suferite de contracandidatele la promovare Concordia Chiajna şi Farul Constanţa, tehnicianul echipei din Regie nu crede că şansele echipei sale la promovare s-au schimbat. “Totul depinde de noi. Încercăm să cîştigăm fiecare meci în parte şi ne vedem doar de treaba noastră. Avem foarte mult de muncă însă sper ca la finalul campionatului să promovăm.”

articol de George Chiriac