Reply To: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1) Reply To: 14.11.2009 Tricolorul Breaza – Sportul Studentesc 1-2(1-1)

#84189
cameliu
Member

http://www.liga2.ro:

TRICOLORUL BREAZA – SPORTUL STUDENŢESC 1-2 15.11.09 “GAŞCA NEBUNĂ” A ÎNVINS ÎN MINUTUL 92 ŞI A URCAT PE POZIŢIA SECUNDĂ ÎN CLASAMENTUL SERIEI 1
Parcă sunt blestemaţi

Dacă, până acum, Tricolorul Breaza se obişnuise în a rata penaltiuri ce puteau schimba soarta punctelor, acum, ghinionul a făcut ca, în prelungiri, echipa antrenată de Florin Stăncioiu să nu iasă din pasa neagră incredibilă pe care o traversează. Gazdele au primit gol în minutul 92 şi au ajuns la al nouălea meci consecutiv pierdut, soarta Tricolorului, în eşalonul secund, fiind ca şi pecetluită, pentru că este greu de crezut, dacă nu cumva chiar imposibil, că, de pe penultimul loc al ierarhie, se mai poate realiza salvarea de la retrogradare.

Paradoxal, pentru poziţile ocupate de cele două combatante în clasament, gazdele în coada ierarhiei, oaspeţii, în apropierea promovării, meciul a fost unul echilibrat, starea precară a terenului contribuind şi ea la “echilibrul” de forţe. Prima fază importantă a meciului a fost în min. 5, când fostul brezean, Cheţan a pătruns pe partea stângă a şutat, mingea fiind deviată, în ultima clipă, în corner de Apostol, impresia generală fiind că apărătorul gazdelor a atins mingea cu mâna!

Nu a fost penalty atunci, dar va fi, până la urmă un “11 metri” pentru oaspeţi, tot în urma unui henţ, al lui Petcu, semnalizat e asistentul Lorin Udrea, în min. 25! A transformat Ferfelea, în dreapta lui Oghinciuc şi “studenţii” deschideau scorul, pe fondul unui joc al elevilor lui Stăncioiu, care nu au contat decât prin şuturile lui Turiac, periculoase, dar care nu şi-au atins ţinta. Primirea golului nu a fost deloc “acuzată” de brezeni, care au revenit pe tabelă, prin reuşita golgeterului Vasilescu, cu capul, în min. 33, golul venind după un corner, de pe partea dreaptă, executat de Câţa, lovitură puternică de cap Vasilescu din mijlocul careului mare, în dreapta portarului bucureştean.

De la 1-1, echilibrul a fost parcă şi mai pronunţat, mai ales după ce oaspeţii au pierdut şi fundaşul central numărul unu, al lor, Lung ieşind accidentat. Partea secundă părea că este una în care “simetria” se va păstra, niciuna dintre echipe nereuşind să concretizeze pe tabelă încercările ofensive. Sportul a mizat pe şuturile periculoase ale lui Cruceru (min. 60 şi 77), în timp ce Tricolorul a avut şansa celor trei puncte în bocancul lui Petcu, acesta reluând peste poartă din 6 metri, în min. 81, după un corner.

Nu a fost să fie finalul “blestemului” pentru prahoveni, în prelungiri “studenţii” bucureşteni dând lovitura prin căpitanul Curelea, acesta marcând cu capul, după un şut -centrare a lui Patriche, în min. 92, aducând cele trei puncte echipei sale când nimeni nu mai spera, Sportul devenind astfel o candidată serioasă la unul dintre locurile ce pot aduce promovarea.

Tricolorul Breaza – Sportul Studenţesc 1-2 (1-1)

Stadion: “Parc” – Breaza. Spectatori:circa 150. Au marcat: Vasilescu (33) / Ferfelea (25- penalty), Curelea (90+2).

Breaza: Oghinciuc – Samson, Petcu, Apostol (78 Moroiţă), Olteanu – Negotei, Turiac (59 Liuba), Cîţa, Marinescu (cpt) – Vişan (72 Dascălu), Vasilescu. Antrenor : Florin Stăncioiu

Sportul: Viciu – Ciupe, Patriche, Lung (34 Ghinga), Farmache – Irimia, Cruceru, Lungu (46 C. Gheorghe), Cheţan – Ferfelea, Curelea (cpt) (94 Secăreanu). Antrenor : Tibor Selymes

Avertismente: Samson (56), Dascălu (90) / Cheţan (15), Ciupe (20), Ferfelea (26), Cruceru (79), Patriche (89).

Arbitri: Eugen Roşu (Dobeni – Vâlcea), Adrian Udrea şi Mihaela Popescu (Târgu Jiu).

Observatori FRF: Corneliu Groza (Iaşi) şi Attila Kanyaro (Tg. Mureş).

Jucătorul meciului: Costin Curelea.

articol scris de Marian DIMA