Reply To: 08.11.2009 Sportul Studentesc – CSM Rm. Sarat 8-0(3-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 08.11.2009 Sportul Studentesc – CSM Rm. Sarat 8-0(3-0) Reply To: 08.11.2009 Sportul Studentesc – CSM Rm. Sarat 8-0(3-0)

#84200
07Ex
Keymaster

Sport(ul) “sângeros”

Sportul Studenţesc a luat în serios partida cu CSM Râmnicu Sărat şi a jucat la turaţie maximă din primul până în ultimul minut. Chiar dacă întâlnea “lanterna roşie” pe teren propriu, alb-negrii nu s-au relaxat decât câteva minute în debutul reprizei secunde.

“Gaşca Nebună” a marcat de opt ori, dar paradoxal a ratat ocaziile clare de gol. Scorul ar fi putut căpăta proporţii inimaginabile pentru acest nivel, studenţii stabilind totuşi cel mai categoric rezultat al sezonului. Curelea şi Ferfelea de câte trei ori, Irimia şi Cheţan au marcat în poarta, de dimensiuni regulamentare, a nefericitului Budur, un goalkeeper ce a părut că se află la prima întâlnire cu mingea. La această impresie a contribuit şi linia defensivă din faţa sa, depăşită din toate punctele de vedere de atacanţii dezlănţuiţi ai Sportului.

Tibor Selymes a reuşit într-un timp foarte scurt să readucă în Regie spiritul echipei care facea furori în urmă cu patru ani în Liga I. Sportul Studenţesc a urcat pe locul patru în clasament şi etapa viitoare va întâlni în deplasare o altă echipă aflată în mare suferinţă Tricolorul Breaza. Dacă vor continua să joace fotbalul arătat în ultimele partide, studenţii au mari şanse să ierneze pe o poziţie promovabilă.

Ferfelea, golgheterul Ligii 2

Cele trei goluri marcate în partida cu CSM Râmnicu Sărat l-au propulsat pe Viorel Ferfelea în fruntea ierarhiei golgheterilor ligii secunde. Mijlocaşul a făcut sâmbătă cuplu în atacul Sportului cu Costin Curelea, care şi-a trecut şi el în cont trei reuşite. Astfel, Sportul Studenţesc are în acest moment cel mai prolific atac din Liga 2, cei doi având împreună 17 goluri marcate în 13 meciuri.

Ferfelea, unul dintre componenţii echipei care termina campionatul în 2006 pe locul 4 în Liga I, şi-a recăpătat plăcerea de a juca fotbal sub comanda lui Tibor Selymes şi va trezi cu siguranţă interesul formaţiilor din primul eşalon, poate chiar în pauza de iarnă, fiind unul dintre cei mai tehnici mijlocaşi din ţară. (Florin ALBOIU)