Reply To: 08.11.2009 Sportul Studentesc – CSM Rm. Sarat 8-0(3-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 08.11.2009 Sportul Studentesc – CSM Rm. Sarat 8-0(3-0) Reply To: 08.11.2009 Sportul Studentesc – CSM Rm. Sarat 8-0(3-0)

#84232
07Ex
Keymaster

Sportul Studentesc – CSM Rm. Sărat 8-0 – Nebunie în Regie!

Sportul dinamitează CSM-ul, ultima clasată a B1, cu un incredibil 8-0. Oaspeţii nu au fost în stare să dea o replică pe măsura studenţilor, gazdele putînd marca cu uşurinţă în alte numeroase rînduri. După această înfrîngere usturătoare, rîmnicenii nu par să mai aibă şanse de a se salva de la retrogradare, avînd acumulate numai 5 puncte. Vezi aici desfăşurarea meciului!

Sportul – CSM Rîmnicu Sărat 8-0

Arbitru: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea). Asistenţi: Ciprian Geambazu (Buşteni), Elena Muşetoiu (Câmpulung Muscel)

Sportul: Viciu – Ciupe, D. Lung, Patriche, Farmache – C. Gheorghe, Cruceru, Irimia, Cheţan – Curelea, Ferfelea
Antrenor: T. Selymes

CSM: Budur – Anton, Tîrîlă, C. Puşcă, Scarlat – Drăgan, Wartz, Cristofan, Miron – Sagna, A. Nica
Antrenor: M. Ciobanu

Tibor Selymes : “Sunt extrem de mulţumit”

La finalul partidei Sportul Studenţesc – CSM Rîmnicu Sărat, terminată cu neverosimilul scor de 8-0, antrenorul “studenţilor”, Tibor Selymes, s-a declarat foarte mulţumit de evoluţia elevilor săi.

“Sunt extrem de mulţumit atât de evoluţia jucătorilor mei din acest meci, dar mai ales de scor. Chiar i-am felicitat pe băieţi, merită.” a spus Selymes, care a afirmat că, deşi câţiva din jucătorii săi au ieşit în evidenţă, “toată echipa a jucat excelent”. Întrebat de şansele echipei sale de a promova în prima ligă, Selymes a afirmat următoarele : “Şansele există, şi sperăm că vom continua această serie de rezultate bune”.

Sportul Studenţesc a învins, în această dimineaţă, formaţia CSM Rîmnicu Sărat cu scorul de 8-0 (Curelea şi Ferfelea câte trei goluri iar Irmia şi Cheţan câte unul), şi se află la doar trei puncte faţă de locul 2, ultimul loc promovabil, ocupat în prezent de Concordia Chiajna. Etapa viitoare, “studenţii” vor avea un nou meci cu o candidată la retrogradare, Tricolorul Breaza. (Răzvan Luţac)

Vasile Şiman: “Am avut mereu cel mai valoros lot din B”

Vasile Şiman, patronul Sportului, speră ca “studenţii” să continue prestaţiile bune şi să promoveze în prima divizie.

“Era de aşteptat să învingem, am jucat cu echipa de pe ultimul loc. O să mă bucur cînd o să văd echipa promovată. Am avut mereu cel mai valoros lot din B şi am practicat cel mai frumos fotbal, iar cu toate astea nu am cîştigat seria. Sportul Studenţesc a avut un cuvînt important în fotbalul romînesc din ultimul deceniu, nu trebuie să uităm asta. În urmă cu trei sezoane am fost aproape de cîştigarea titlului. Trebuie să continuăm jocul bun şi să urcăm în prima divizie, unde ne este locul”, a declarat finanţatorul Sportului. (Daniel Djamo)

Spectatori de lux în Regie

Foştii componenţi ai “Găştii nebune”, George Galamaz şi Ionuţ Mazilu, au luat loc în această după-amiază în tribunele stadionului din Regie, pentru a asista pe viu la partida dintre fosta lor echipă şi CSM Rîmnicu Sărat.

George Galamaz şi-a făcut apariţia în tribună cu puţin timp înainte de startul reprizei secunde. Acesta s-a declarat plăcut surprins de evoluţia “studenţilor” : “Din câte văd, Sportul joacă foarte bine. Îmi place toată echipa, dar ies în evidenţă Ferfelea şi Curelea. Mi-a plăcut şi Cruceru, a jucat foarte bine astăzi”, a declarat fundaşul Unirii Urziceni. Întrebat de şansele fostei sale echipe de a reveni pe prima scenă fotbalistică a ţării, Galamaz s-a arătat încrezător : “La cum joacă în acest moment, şansele de promovare sunt destul de mari. Important este să fie constanţi. Dacă vor juca până la final ca şi astăzi, nu au cum să nu promoveze” a adăugat căpitanul Unirii, care a fost titular ieri în partida disputată de formaţia sa împotriva lui FC Braşov şi încheiată cu scorul de 0-0.

Un alt fost jucător al Sportului care a urmărit partida de liga secundă a fost Ionuţ Mazilu, vârful de atac al formaţiei ucrainene Arsenal Kiev şi fost golgheter al “studenţilor”. Acesta a declarat următoarele : “Îmi place foarte mult cum joacă Sportul Studenţesc, practică un joc spectaculos. Îmi plac toţi jucătorii, dar în special Costin Curelea” a spus Mazilu. Fostul vârf al Rapidului a adăugat : “Nu ştiu care este situaţia Sportului în clasament, deoarece abia am revenit în ţară, însă, dacă vor juca tot aşa, pot promova. Ar fi frumos să o facă”. Întrebat dacă s-ar întoarce spre sfârşitul carierei la alb-negri, Mazilu a afirmat că şi-ar dori să revină pe viitor.

La meci a venit şi Dacian Varga, eroul Unirii Urziceni din meciul cu VfB Stuttgart. Jucătorul împrumutat de Sportul a ţinut să îşi felicite colegii la finalul partidei, făcându-le o vizită în vestiar. (George Chiriac şi Răzvan Luţac)