Reply To: 24.10.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 2-0(1-0)

Home Forums Archive Sezon 2009-2010 Season – Liga II 24.10.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 2-0(1-0) Reply To: 24.10.2009 Sportul Studentesc – Dunarea Galati 2-0(1-0)

#84281
07Ex
Keymaster

Tibor Selymeş: “Vreau să câştigăm mai uşor”

Deşi echipa sa este la doar trei puncte de un loc ce asigură promovarea, Tibor Selymes spune că deocamdată nu vrea să pună presiune pe elevii săi. Antrenorul recunoaşte că partida contra gălăţenilor nu a fost deloc una uşoară şi prin prisma faptului că oaspeţii au avut un antrenor nou pe banca tehnică.

Deşi scorul arată o victorie facilă, lucrurile au stat altfel în teren.
Într-adevăr, a fost un meci destul de greu. Eram conştienţi că nu ne va fi uşor. Galaţiul a fost o echipă care a muncit mult, a avut o atitudine bună, iar schimbarea antrenorului i-a motivat pe jucători, care au vrut să arate de ce sunt în stare

Ţineţi aproape de fruntea clasamentului. Între Sportul şi primul loc ocupat de Brăneşti sunt şapte puncte.
Da, dar şi de pe locul doi se poate promova, nu? Iar ecartul intre noi şi locul doi este de doar trei puncte. Normal că ne gandim la promovare, dar vă spun sincer, pe mine mă intersează mai degrabă să câştigăm fiecare meci. Cu o pregătire bună în iarnă sperăm ca la sfarşit vor ieşi lucrurile aşa cum ne dorim.

Ati remarcat pe cineva în mod deosebit în partida cu Dunarea?
Întreaga echipă a muncit mult şi le mulţumesc băieţilor pentru dăruire. Totuşi, deşi ne-am creat destule ocazii, ne desprindem greu. Mi-aş dori să câştigăm mai uşor, să nu mai stăm cu sufletul la gură până la finalul meciului.

Articol scris de Ioan Negoescu