Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

#85162
cristig
Member

Salutare tuturor,

Incep prin a spune ca regret ca nu am 4 maini si ca ora la mine nu are 240 de minute, regret in continuare incidentul de la primul joc in care pur si simplu s-a dat drumul la sistemul de turnicheti, video si bilete fara sa fii avut timp sa il testam. Din acest motiv la un moment dat sistemul a cedat si a trebuit sa iau decizia sa nu mai tiparim bilete. Cum cu 2 zile inainte primisem semnale ca nu o sa jucam cu suporteri si am facut tot ce era posibil ca sa jucam, tot asa sunt vinovat ca nu am reusit sa testam sistemul de acces(sistemul a cedat la inceput si la Dinamo, si la Rapid si la Steaua). Sper sa nu mai trecem prin momente de acest gen niciodata. Nu a mintit nimeni pe nimeni, dar multi dintre voi inca nu pricepeti ca ceea ce se poate la Sibiu sau la Cluj, in Bucuresti nu se poate. Am cerut o lista si s-au trecut 16 suporteri din cei care au ramas afara, acestia au intrat gratuit la 3 meciuri de pe teren propriu. Sper sa trecem la abonamente macar din retur, din nefericire nu exista sustinerea necesara pentru a le elibera. Echipamentul de joc se va pune in vanzare incepand cu mijlocul lui septembrie, inceputul lui octombrie, voi purta discutii in continuare pentru fulare si accesorii, dar bugetul este in minus.

Din nefericire castigi categoric impotriva lui CFR si apar in presa 3 stiri, iar in tribune vin doar 900 de oameni.

Citesc si observ ca sunt multi oameni suparati, dar nu stiu nici macar 0.000001 din problemele cu care se confrunta un club. Inainte sa acuzati, sa huliti si chiar sa injurati, ar fii de preferat sa intelegeti ce se intampla sau sa incercati sa aflati.

Cei 9 suporteri amendati si suspendati timp de 2 ani dupa stadioane la meciul promovarii isi pot ridica mingiile semnate de echipa de la magazia stadionului.
Multumim tuturor celor care au ne-au fost alaturi in B si care ni se vor alatura in A.
Va rog sa ne ajutati sau sa ii ajutati pe cei care au demarat crearea unui imn pentru a finaliza acest deziderat.

Iubeste Sportul!