Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

#85168
ashone
Member

@cristig wrote:

Salutare tuturor,

Incep prin a spune ca regret ca nu am 4 maini si ca ora la mine nu are 240 de minute, regret in continuare incidentul de la primul joc in care pur si simplu s-a dat drumul la sistemul de turnicheti, video si bilete fara sa fii avut timp sa il testam. Din acest motiv la un moment dat sistemul a cedat si a trebuit sa iau decizia sa nu mai tiparim bilete. Cum cu 2 zile inainte primisem semnale ca nu o sa jucam cu suporteri si am facut tot ce era posibil ca sa jucam, tot asa sunt vinovat ca nu am reusit sa testam sistemul de acces(sistemul a cedat la inceput si la Dinamo, si la Rapid si la Steaua). Sper sa nu mai trecem prin momente de acest gen niciodata. Nu a mintit nimeni pe nimeni, dar multi dintre voi inca nu pricepeti ca ceea ce se poate la Sibiu sau la Cluj, in Bucuresti nu se poate. Am cerut o lista si s-au trecut 16 suporteri din cei care au ramas afara, acestia au intrat gratuit la 3 meciuri de pe teren propriu. Sper sa trecem la abonamente macar din retur, din nefericire nu exista sustinerea necesara pentru a le elibera. Echipamentul de joc se va pune in vanzare incepand cu mijlocul lui septembrie, inceputul lui octombrie, voi purta discutii in continuare pentru fulare si accesorii, dar bugetul este in minus.

Din nefericire castigi categoric impotriva lui CFR si apar in presa 3 stiri, iar in tribune vin doar 900 de oameni.

Citesc si observ ca sunt multi oameni suparati, dar nu stiu nici macar 0.000001 din problemele cu care se confrunta un club. Inainte sa acuzati, sa huliti si chiar sa injurati, ar fii de preferat sa intelegeti ce se intampla sau sa incercati sa aflati.

Cei 9 suporteri amendati si suspendati timp de 2 ani dupa stadioane la meciul promovarii isi pot ridica mingiile semnate de echipa de la magazia stadionului.
Multumim tuturor celor care au ne-au fost alaturi in B si care ni se vor alatura in A.
Va rog sa ne ajutati sau sa ii ajutati pe cei care au demarat crearea unui imn pentru a finaliza acest deziderat.

Iubeste Sportul!

draga domnule super-ocupat, ma scuzati ca interviu si io asa in discutia asta…daca se poate sa ne dumiriti, cind veti avea timp, poate in 2016 de la cine ati primit semnale, eu stiam de pe discoveri ca sintem singuri in univers, ma rog, asa spun unii acolo. da’ daca nu sint prea indiscret de ce sa jucam fara spectatori? pentru un gard ruginit rupt la bucurie?hmm…deci oricum furnichetii erau cedati sistemul era lula deci oricum tiparnita n-a mers ( mama ei de tiparntia! pai daca si lu’ nea sergiu i se strica in “pistruiatu” ii minca de vii ca nu mai puteau comunistii sa faca manefestele ) deci oricum stiati stimabile ca vor ramine oameni pe dinafara. adica baietii in alb-negru, la ei ma refer…deci apoi sa intelegem ca de atitea probleme nu dormiti notpile, aveti pungi sub ochi, si beti kile de cafea ca se rezistati. scuzati ca poate e vina mea ca nu ati testat furnichietii aia, ca doar nu stiati ca veti juca in liga 1, deci furnichetii si altea alea de management se fac cu mult timp inainte, de cind esti promovat, adica pa romineste: siman trebuia a doua zi sa vada personal daca furnichetii se invirteaza ori ba. e mai normal asta sefu’ credeti-ma pa cuvint, deci nu veniti aci cu scuze, io nu le inghit. si nici nu vreau belete moca la meciuri, vreau respect, macar pentru ca sint si mai in etate decit dumneata ( am parafrazat din sluga aia de ovudiu ioanitoaia ). deci fara scuze puerile, deci nu va obositi sa raspunedti directore, nu va scurgeti putin timp din pretioasa viata de conducator pentru noi vulgul. va multumesc o seara buna. sa nu credeti ca nu vin la stadion de frica, ori de lene. pur si simplu mi-e indiferent. si nu sint suparat, si daca vreti va spun eu ce se intimpla in club. e simplu: cineva a luat clubul il imprumuta cu bani, scoate bani din asta, rezultatul e ca se distruge totul, daca Jurca nu e, Nimic nu e…si sper ca cei suspendati vor dormi cu capul pe minge si vor visa frumos…de ce sa le pui un avocat la dispozitie, ca doar esti club de fotbal…mai bine le dai o basica semnata. si ei 2 ani au perna asigurata sub cap. ce sa te chinui sa te duci in justitie sa arati ca ei nu au vina? si de ce sa te duci tu club ? sa arati ca iti pasa? mai bine le dai aer in piele de porc huh?