Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011 › Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011
STIMATI SUSTINATORI, MAI VECHI SAU MAI NOI.
A FOST O OCAZIE UNICA DE A SCHIMBA LEGEA EXCROCULUI DE DRAGOMIR, INSA DATORITA SUSPENDATIILOR
CARE NU AU VRUT SA FACA FRONT COMUN IN APARAREA INTERESULUI PERSONAL, NU A IESIT.
AM ANUNTAT CA II SPRIJIN CU AVOCAT DAR NU AM FOST CONTACTAT DECIT DE DOUA PERSOANE. DIN ACESTEA
UNA A DISPARUT SI A RAMAS DOAR BLONDU’. AVOCATA MEA ERA INCINTATA SA APERE 10 PERSOANE MAI ALES
CA A GASIT O GRAMADA DE INEXACTITATI ALE LEGII SI ALE ACTELOR INTOCMITE DE JANDARMI.IL VOM SPRIJINI
PE BLOND PE CARE IL ANUNT CA POATE MERGE LA JANDARMERIE CU CITATIA PENTRU PROCES SA FIE SCOS DE PE
LISTA DE INFRACTORI INTERZISI. Rideau jandarmii si la Sibiu si Craiova de cit de razboinici suntem de avem
atiti interzisi.
ASHULE DE CIND NU MAI VI LA MECIURI SI BEI SINGUR ESTI PUS PE HARTZA. RAKETULE CE ESTI !
Cred ca ai ramas nervos de la giurgiu. Poti sa bei si cu noi, inca putem si avem. Cu Ovidiu ce ai?
E unul dintre putinii care se mai agita.- unii zic ca de la aloe vera . Ce sa facem daca nu am ales
exilul ca altii.
Pentru tine, pina ai de gind sa bem ceva impreuna propun ca Ovidiu sa faca o lista si cu pasivi.
Belitele de mingi nu au fost date in compensare cu suspendarea . A fost alta discutie .
Stie cineva citi sustinatori sunt inscrisi la asociatie ?
CRED CA E TIMPUL SA ASCUNDEM ARMELE RAZBOIULUI !!!
SI SA DUCEM GASCA NEBUNA CIT MAI SUS, IN CLASAMENT !!!
INCURAJATI ECHIPA NOASTRA, HAIDE SPORTUL STUDENTESC !!!