Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

adso
Member

@Constantin Secareanu wrote:

la noi pare ceva psihic…parerea mea este ca nu am jucat rau pana acum..si o sa enumar cateva meciuri in care am pierdut puncte :
0-1 cu otelul – primul meci,multi debutanti in liga 1, trac si nu in ultimul rand otelul este chiar lider..deci pe de-o parte e de inteles rezultatul
3-0 la gazu – am jucat f bine nu bine, am ratat niste ocazii imense, scorul e mincinos,meritam cel putin un egal
5-3 la dinamo – am facut un meci memorabil si doar erorile propriului nostru portar ne-au invins, dar un egal cel putin era echitabil
2-1 la timisoara – am condus 1 0 si am luat gol din doua faze fixe,am avut si o bara pe final
2-2 cu branesti – meritam victoria fara cel mai mic dubiu..puteam da 7 ca rapidul, doar nesansa nu ne-a lasat sa castigam
1-0 la craiova – nu am jucat nimic , dar am pierdut in min 91..puteam obtine egalul fara acea gresala din final
0-1 cu astra – astra nu a fost cu nimic mai presus, doar acea gresala a lui bebe si nesansa au facut sa nu luam punct sau puncte…
si daca gresesc cu ceva va rog frumos sa ma corectati…eu zic ca,cu putin noroc, eram in primele 10 fara niciun fel de problema…sper de la meciul cu rapid sa revin si eu in tribune si sa intorc norocul cu fata la echipa noastra…o zi buna

cred ca ai mare dreptate!
si felicitari ca nu ai amintit de furtul fluierasilor. e un cliseu de care m-am saturat pana peste cap. daca inscria Curelea in fazele clare pe care le-a avut cu branesti nimeni nu mai ciripea nimic despre arbitri.