Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011 Reply To: Discutii referitoare la sezonul 2010 – 2011

lucian
Member

vad ca la capitolul “ghinion de nesansa din cauza faptului ca sintem fraieri si naivi” ne-am pus de acord…
dar stii ce e pozitiv in tot campionatul asta (exceptand victoria cu CFR-ul)? nu credeam sa o spun vreodata dar …. implicarea lui Siman! Daca pana anii trecuti nu stia cum sa mai vanda si sa nu aduca nimic in schimb, vad ca acum lucrurile stau altfel. Fata de returul trecut i-a adus inapoi pe: Nae, Farmache, Patrascu, Chihaia, Maxim, Tarnacop, Ratiu, care au prins experienta pe unde au jucat intre timp. Si la nivelul conducerii tehnice s-a miscat repede (cate etape a stat Cezarica dupa plecarile lui Andone, D. Petrescu???). De asemenea, nu se implica la nivelul bancii tehnice, neimpunand asa cum se intampla pe la alte cluburi primul 11. Greseste putin, parerea mea, ca a inceput sa dea prea multe declaratii (dar si acestea sint corecte si am fost de acord cu ele in ultima perioada).

Sigur ca omul are interesele lui, probabil s-a maturizat si el in ultimii 4 ani… probabil ca isi face niste calcule economice foarte stricte (cat incaseaza din drepturile de televizare daca termina pe un loc de prima divizie in comparatie cu restul cheltuielilor).