Reply To: Stiri din presa – Sezon 2010-2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2010-2011 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2010-2011

#85467

http://libertatea.ro/stire/tibi-balan-anunta-cat-mai-ramane-la-sportul-de-la-o-zi-la-doi-ani-300692.html

Transferat, alături de Dacian Varga, prin toată Liga I, Tibi Bălan (29 de ani) a revenit în Regie. Internaţionalul român, care a fost omul meciului în partida Sportul – CFR Cluj, marcând două goluri, spune că va mai rămâne la echipa studenţească maximum doi ani. Adică atât cât mai are contract.În Regie, Tibi Bălan (dreapta) s-a distrat cu adversarul său, Panin / foto: Agerpres

Libertatea: Vă aşteptaţi să bateţi campioana CFR Cluj la scor de neprezentare?
Tibi Bălan: Nu, dar am intrat foarte motivaţi pe teren, dorindu-ne victoria. Am reuşit să dăm gol repede şi, de aici înainte, meciul a avut alte coordonate. Apoi a venit şi cel de-al doilea gol al meu şi victoria era tot mai aproape.

Cum i-aţi simţit pe teren pe adversari?
Şi-au jucat şansa, dar nu le-am lăsat culoare de pătrundere. La 3-0, au devenit nervoşi. Probabil se gândeau că întâlnesc o formaţie nou-promovată şi că vor obţine o victorie facilă. Totuşi, n-au de ce să fie supăraţi. Realitatea din teren a fost clară. A câştigat echipa mai bună.

E mai uşor să joci la Sportul decât la alte echipe?
Întotdeauna m-am simţit excelent în Regie. Da, probabil că e mai uşor. Când vezi că lumea este entuziasmantă, şi noi, jucătorii, ne simţim mai în largul nostru pe teren. Bine, avem şi o echipă valoroasă. Nu întâmplător, eu şi Dacian am câştigat campionatul cu Unirea Urziceni.

Cât mai rămâi la clubul din Regie?
De la o zi la doi ani, adică exact cât mai am contract cu Sportul.

Ce îţi doreşti pentru viitor?
Să fiu sănătos, că este cel mai important lucru. Apoi, să câştig cât mai multe meciuri cu Sportul. Şi acum îmi pare rău că am pierdut puncte importante în startul campionatului.