Reply To: Stiri din presa – Sezon 2010-2011

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I Stiri din presa – Sezon 2010-2011 Reply To: Stiri din presa – Sezon 2010-2011

#85480
ovidiu
Member

din prosport:

FUNDAŞUL A SEMNAT PE 4 ANI CU FORMAŢIA LA CARE S-A FORMATT
EXCLUSIV Alin Raţiu s-a întors în Regie

“Gaşca Nebună” se numără printre echipele care au încasat cele mai multe goluri (16) în prima parte a campionatului, fiind devansată la acest capitol doar de Dinamo (18). Din aceast motiv, conducerea clubului din Regie caută de la începutul sezonului soluţii pentru întărirea compartimentului defensiv cu jucători experimentaţi, în primele 8 etape bazându-se doar pe doi fundaşi centrali. După aducerea lui Florin Maxim pe banda stângă, alb-negrii au reuşit astăzi să obţină semnătura unui alt fost component al echipei, produs al centrului de copii şi juniori al Sportului Studenţesc. Este vorba de fundaşul central Alin Raţiu, în vârstă de 28 de ani, transferat la Timişoara la sfârşitul anului 2006.
Raţiu a debutat în prima ligă în sezonul 2001 – 2002 în meciul Gloria Bistriţa – Sportul Studenţesc 4-1 şi timp de şase sezoane a evoluat în tricoul alb-negru. La Timişoara a jucat numai în 6 meciuri, apoi a fost trecut la echipa secundă a clubului bănăţean, iar în ultimele trei sezoane a fost împrumutat la formaţiile CS Buftea, Gloria Buzău şi Internaţional Curtea de Argeş.
Fundaşul s-a întors în Regie din postura de jucător liber de contract şi a semnat cu echipa antrenată de Viorel Moldovan pentru următorii patru ani.

articol scris de Florin ALBOIU”

O fi bine? Nu cred ca e rau. Mie mi-a placut de el cand a jucat la noi.
Oricum Moldovan poate sa-l incerce maine cu Otopenii.