Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0) Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

#86029
07Ex
Keymaster

Viorel Moldovan nu a uitat de giuleşteni: “Iubesc Rapidul”

Cu doar câteva zile înaintea meciului cu Rapid, Viorel Moldovan, antrenorul Sportului Studenţesc, a acceptat să vorbească despre ce înseamnă echipa giuleşteană pentru el. Profund impresionat de perioada pe care a petrecut-o în Grant, Moldovan îşi doreşte să câştige duminică, dar şi ca echipa lui Şumudică să iasă campioană.

E meciul cu Rapid unul special?
Am avut o perioadă extraordinară la Rapid, am ajuns până în sferturile Cupei UEFA şi mereu am să îmi mulţumesc pentru că am ales să îmi închei cariera acolo. Pot să afirm că iubesc Rapidul! Suporterii din Giuleşti au ceva aparte.

Probabil că stadionul va fi acum plin…
Acest lucru mă bucură. Sunt sigur că voi retrăi atmosfera specială pe care o creează suporterii Rapidului. Noi, din păcate, jucăm mai mereu cu stadionul gol, iar acum sper ca tribunele să se umple cu fanii Rapidului. O atmosferă frumoasă i-ar motiva suplimentar şi pe jucătorii mei.

Meciul cum va fi?
Greu. Rapid e o echipă foarte bună, care ţine foarte bine de minge, care marchează şi care primeşte greu gol. Noi trecem printr-o perioadă nefastă, dar nu am ce să îmi reproşez. Fac totul pentru a aduce rezultatele pozitive. Un rezultat bun duminică ar revigora moralul echipei mele. Îmi doresc enorm să câştig, dar Rapid să iasă campioană la finalul campionatului.

Anul trecut aţi câştigat cu 6-0 în faţa antrenorului Marius Şumudică…
Atunci a fost cu totul altceva. Eu antrenam la Braşov, el antrena Gloria Bistriţa. Acum îmi ajunge şi un 1-0 (râde). Eu respect foarte mult Rapidul, iar Marius este un antrenor foarte bun.

“Rapid şi suporterii de acolo vor avea mereu un loc aparte în inima mea” , Viorel Moldovan, antrenor Sportul

“Aştept de la jucătorii mei mai multă responsabilitate. Un rezultat bun cu Rapid ne-ar aduce pe linia de plutire” , Viorel Moldovan, antrenor Sportul

Varga: “Suntem cam morţi!”
Mijlocaşul Sportului, Dacian Varga, a afirmat că aşteaptă cu nerăbdare meciul cu Rapid. “Nu e vorba despre nicio răzbunare la mijloc, pentru că am rămas prieten cu 90% dintre jucătorii Rapidului. Nici de bani nu e vorba, pentru că am rezolvat problema cu domnul Copos. Sper doar să luăm şi noi nişte puncte, pentru că suntem cam morţi de la începutul sezonului. Decât să dau eu gol şi să pierdem din nou, mai bine nu mai marchez”, a afirmat fostul rapidist.

“Sportul e disperată să câştige”
Rapid merge foarte bine în campionat, iar Marius Şumudică îşi doreşte neapărat o victorie şi cu Sportul: “Jucăm în Regie, cu o echipă disperată, care are nevoie de puncte”, a declarat antrenorul giuleştenilor. Totodată, Şumudică nu mai concepe niciun pas greşit până la derby-ul cu Steaua, din etapa a 14-a. “Suntem obligaţi să câştigăm cu orice preţ. Trebuie să obţinem şase puncte până la meciul cu Steaua”, a adăugat tehnicianul alb-vişiniilor.

Curelea şi Ferfelea le împart bilete studenţilor!
Lipsa fanilor de la meciurile Sportului de pe teren propriu obligă la măsuri disperate. Astfel, astăzi, doi dintre cei mai importanţi jucători ai Sportului, Costin Curelea (foto) şi Viorel Ferfelea, vor împărţi invitaţii pentru partida cu Rapid, de duminică. Acţiunea de promovare va începe la ora 18:00 şi se va desfăşura în campusul studenţesc din Regie.