Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0) Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

07Ex
Keymaster

“Nu ştiu ce să mai fac să câştigăm” Şiman: “Suntem în criză profundă, va fi foarte greu să ne salvăm”

Sportul rămâne pe ultimul loc după înfrângerea cu vecina de cartier. Viorel Moldovan spune că nu ştie ce să mai facă pentru a câştiga şi că nu are cum să se gândească la Cupa României în aceste condiţii. Şiman acuză arbitrajul: “Am avut gol valabil, iar penalty-ul Rapidului nu a fost”

“Nu ştiu ce să mai fac ca să reuşim să luăm şi noi 3 puncte. Nu am ce să reproşez nimănui, mă implic, muncesc, dar ce să fac? Cupa României? Fix la asta mă gândesc acum! Ştiţi ce? Exact la cupele europene sperăm noi. Abia vedem capătul tunelului şi noi mai vrem Cupă? E greu să înscrii dacă nu pui în pericol adversarul!”, a spus Moldovan.

“Am avut gol valabil şi la penalty-ul Rapidului am dubii, mai exact sunt convins că nu a fost. Unele lucruri se întâmplă doar împotriva unora, ce să mai facem? Sportul e pe ultimul loc, unde să mai cadă? Dar fotbalul românesc se poate duce şi mai jos, aşa se va şi întâmpla probabil. Suntem într-o criză profundă, ne va fi foarte greu să ne salvăm. Am speranţe, sper să reuşim”, a spus Vasile Şiman la gsptv.

Sportul Studenţesc: 12. Niculescu – 29. Farmache, 24. Patriche, 27. Raţiu, 23. Maxim – 10. Ferfelea, 30. Irimia, 7. Pătraşcu (18. Chihaia ’63), 20. Varga – 28. Bălan (22. Postolache ’75), 9. Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Rapid Bucureşti: 1. Coman – 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 23. M. Constantin, 19. Bozovic – 14. Roman (8. Grigore ’65), 15. C. Lazăr, 30. Spadacio, 7. Cesinha (11. Frunză ’46) – 21. Sburlea (10. Herea ’61), 99. Cassio. Antrenor Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Irimia ’82, Maxim ’90+2 / Bozovic ’60, M. Constantin ’90.

Arbitri: Robert Dumitru (central) – Cristian Nica, Sebastian Gheorghe (asistenţi) – Mugurel Vădan (rezervă).
Observatori: Marian Salomir, Victor Ciocan.
Supervizor: Ionuţ Lupescu.
La meci au asistat circa 10.000 de spectatori.