Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0) Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

sportul86
Member

Primul meci pe stadion anul asta.
Am vazut meciul de la tribuna 1, partea dinspre Crangasi. Am fost cu steag, fular, eu si copilul + 2 prieteni rapidisti – tata si fiu (si ei cu steagurile lor) – am strigat la golul nostru anulat. Copilul a vazut cu fularul la gat repriza a doua de langa gard – nimeni nu i-a spus nimic. Nu s-a luat nimeni de noi, doar niste priviri curioase.
Nota 10 pentru rapidisti – cum si-au incurajat echipa. Super galerie.
In rest – foarte putin am auzit galeria noastra – cred ca suntem din ce in ce mai putini.
Despre echipa – numai de bine. Este primul joc bun al lui Ferfelea in Divizia – asta e semn bun.
Avem o serie de meciuri usoare – cred ca vom termina turul peste locurile de retrogradare.
L-am ascultat pe Ovidiu vineri la SpTFM – frumos discursul – chiar l-am preluat pentru vecinii din tribuna. Le-am zis ca le dam gol in minutul 30, si batem cu 1-0. Din pacate, golul a fost anulat. Despre cealalta alternativa a lui Ovidiu, egal cu goluri multe, prefer sa nu spun nimic.
La meciurile urmatoare voi fi pe stadion, simt sigur ca de-acum incepe sa fie bine.
Este cineva care nu ma crede?
Si salutari lui Ashu!