Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0) › Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)
5 din ultimile 7 meciuri le-am jucat in deplasare: la Craiova, la Timisoara, in Ghencea, la Tg.Jiu si astazi (de fapt cea mai grea deplasare). Si eu am fost in tribuna I intr-un sector unde suporterii erau 50%-50%. Am vazut asta la golul nostru anulat eronat si la golurile Rapidului. N-am avut nici o problema, am vorbit, am glumit cu cei 4-5 rapidisti care erau pe randul din spatele meu si cei 2-3 de pe randul din fata. In stanga (7- si in dreapta (3-4) erau numai suporteri ai nostri.
Acasa, in Regie, am jucat in aceste ultime 7 etape doar cu Victoria Bucuresti Branesti si Astra Ploiesti. La aceste doua meciuri, dar mai ales astazi cand ne-au scos mingea din poarta, arbitrii au influentat decisiv rezultatele.
Rapid este echipa cu cele mai putine goluri primite in acest an: 7. Daca si atunci cand inscrii regulamentar golul este anulat, este mai greu sa castigi. Rapidul a castigat puncte beneficiind de adversari eliminati sau penalty-uri dubioase chiar imaginare: cu Gaz Metan, cu Bistrita, cu CFR, cu Craiova, cu Sportul, de exemplu. Asa este usor sa urci in clasament!
Astea sunt cateva din motivele pentru care ACUM avem putine puncte. Este o situatie neplacuta dar neastempata, cu adevarat surprinzatoare, o conjunctura nefavorabila, ciudata, mai ales ca in urmatoarele 2 meciuri jucam tot in deplasare: miercuri seara cu Steaua iar la sfarsitul saptamanii cu FCM Tg.Mures.
TREBUIE SA SUSTINEM NECONDITIONAT ECHIPA!
Ce facem?
Tinem cu Otelul Galati pentru ca ACUM este pe primul loc?
Tinem cu Fulgerul Bragadiru Timisoara pentru ca ACUM este singura echipa neinvinsa?