Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0) › Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)
@George Apostol wrote:
Oricum eu am impresia ca Siman nici nu isi doreste sa ramana in Liga1, de unde bani de nocturna?..si altele. Vrea sa scoata cat mai multi bani sezonul asta si asta s-a vazut la meciul de ieri.
Eu nu inteleg dece nu ar vrea sa ramana in Liga 1. Cati bani poate sa scoata Siman dupa meciurile de acasa cu echipele Bucurestene si din drepturile de televizare? Ca doar nu crezi ca va scoate bani din vanzarea jucatorilor, mai ales daca echipa se claseaza pe ultimul loc?
@ultrasro wrote:
Am vazut poza de stop cadru cu momentul in care pleaca mingea spre Curelea, sunt pe linie el si fundasul central rapidistul, iar tusierul a interpretat a dat credit fundasului nu atacantului desi aveau amandoi picioarele pe pamant in acelasi loc, Curelea avand de fapt un picior pe pamant celalalt in aer.
Noi ne uitam la reluari peste reluari si la poza de stop cadru si analizam, dar sa nu uitam ca arbitrul a trebuit sa ia o decizie intr-o fractiune de secunda. Daca Curelea ar fi fost in pozitie regulamentara de 2m si arbitrul ar fi semnalizat offiside, atunci as fi zis ca poate a incercat sa ne fure, dar asa, poate fi o gresala omeneasca. Nu stiu, dar cel putin asa zic eu.
Despre faza cu hentul, iar mi se pare ca totusi a fost hent, dar nu ma pot pronunta, deoarece reluarile de pe internet sunt cam de proasta calitate, iar camerele filmeaza toate din spatele jucatorului, asa ca nu imi dau seama unde avea Ratiu mana atunci cand l-a lovit mingea.