Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0) Reply To: 23.10.2010 Sportul Studentesc – Rapid Bucuresti 0-2(0-0)

#86096
razvanR
Member

Cele mai multe faze sunt cand arbitrii opresc jocul pentru offside dar faza nu mai continua si nu se intampla practic nimic. Un jucator care scapa singur cu portarul la 30 de metri nu inseamna ca va inscrie. Noua arbitrul chiar ne-a scos mingea din poarta si asta e foarte grav. Nu a fost offside, Curelea si Coman au jucat corect faza si a fost gol valabil.

In general se spune: “Ce ti-a facut arbitrul? ca doar nu ti-a scos mingea din poarta”. In cazul nostru chiar asta s-a intamplat, iar un gol corect marcat Rapidului (care a primit doar 7 goluri in 12 etape) este o greseala crunta, un afront, care trebuie ferm pedepsit. Rapid nu a primit gol de la nici una din urmatoarele echipe: Vaslui, Urziceni, Otelul, Bistrita, Gaz Metan, CFR, Astra si datorita arbitrului nici cu Sportul Studentesc.

Dar, pana la urma, nu vad de ce a mai anulat golul, pentru ca Rapid oricum ar fi castigat cu 10-1 pentru ca este o echipa stelara gen PSV Eindhoven.

Eu l-am iertat deja pe nenorocitul de arbitru de tusa pentru golul nostru eronat anulat, pentru ca nu a intervenit sa arate ca nu a fost fault in min.46 la lovitura libera din care Rapid a marcat si pentru ca a semnalizat 11m pentru Rapid desi centralul a aratat corner (oricum, vinovat este Niculescu ca n-a aparat).