Reply To: 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

#86142
cameliu
Member

PANDURII TG. JIU – SPORTUL STUDENŢESC, SÎMBĂTĂ, ORA 19:00, GSP TV şi liveTEXT GSP.RO
Moldovan: “Un meci egal cu Pandurii nu ne este de ajutor”

Viorel Moldovan
Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, a declarat într-o conferinţă de presă, că în partida cu Pandurii Tîrgu Jiu îşi doreşte victoria, deoarece un rezultat de egalitate nu ar ajuta prea mult gruparea bucureşteană.

“Ne aşteaptă un meci greu ţinînd cont de situaţia în care ne aflăm. E foarte important să obţinem ceva din acest joc. Normal, ne dorim cele trei puncte, mai ales că jucăm împotriva unui adversar care se află în luptă directă cu noi pentru evitarea retrogradării. Ne-am pregătit foarte bine în această pauză şi aştept foarte mult de la băieţi să fie conştienţi că nu trecem printr-o perioadă pozitivă, dar am convingerea că vom putea ieşi din acest tunel. Vreau doar victoria. Un egal nu ştiu cît poate să ne fie de ajutor, dar decît nimic… Avem nevoie de o victorie pentru a ne recupera moralul în forţele noastre proprii şi a continua pe o pantă pozitivă”, a spus Moldovan.

Viorel Moldovan a afirmat că este momentul ca Sportul Studenţesc să obţină primele puncte din deplasare în partida cu Pandurii. “Ar fi cazul să obţinem chiar la Pandurii primele puncte. Pandurii e o echipă bună, cu jucători buni. Nici ei nu trec printr-o perioadă prea roz. Au schimbat antrenorul, care sigur va aduce altceva în jocul echipei. E un antrenor ofensiv şi spectaculos. Ne va aştepta un meci greu”, a completat Moldovan, conform Mediafax.