Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0) › Reply To: 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
Vai, vai, vai!
E prima data cand ma uit consternat la un meci al Sportului Studentesc si nu am cuvinte! E prima data de cand sustin eu aceasta echipa si o vad pe ultimul loc intr-un clasament! E prima data cand mi-e un pic cam rusine ca sustin aceasta echipa!
Ma tot intreaba prietenii de vreo 3-4 luni de ce tin cu aceasta echipa. De la motive reale pana la motive romantice, le-am folosit pe toate. Acum nu mai stau nici astea in picioare – “o echipa tanara”, “o echipa ofensiva”, “o echipa care joaca frumos”, “o echipa care nu deranjeaza pe nimeni”, “o echipa care joaca fair-play”, “o echipa care nu este urata sau injurata de nimeni din Romania” … si totusi PLAY FOOTBALL, BOYS !!!!!!
Ce dracului se intampla sezonul asta? Cine din conducerea clubului a avut ideea inteligenta de a nu plati bani pt transferuri, ci doar de a oferi un loc caldut “repatriatilor” fosti studenti? Cine credea cu adevarat ca aceasta echipa mai are aceleasi motivatii, aceleasi raporturi de joc, acelasi randament ca acum 5-7 ani cand erau tineri si jucau impreuna in cam aceeasi formula? Cine face prostii si decide sa schimbam antrenorii ca pe pampersi imputiti?
Intrebari retorice sau nu! Decideti voi, va rog. :ymsick: :-s