Home › Forums › Archive › Sezon 2010-2011 Season – Liga I › 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0) › Reply To: 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)
@Ace of Spades wrote:
Joc foarte slab in ton cu ultimile noastre meciuri.Nu cred ca schimbarea antrenorului va schimba mare lucru in teren,pur si simplu baietii nu sunt uniti si pare ca nu formeaza deloc un grup,cateva din exemple fiind:
1.Varga tipa la coechipierii lui in timpul meciului de fiecare data cand unul greseste o pasa
2.Varga critica intreaga echipa in fata camerelor de filmat
3.Moldovan il pedepseste pe Varga pentru cele de mai sus,neconvocandu-l la meciul cu Pandurii
3.Balan azi parea la fel de plictisit ca Marica in meciul cu Franta.
4.Relatiile de joc sufera mult si se vede clar ca nu exista fluiditate in a misca mingea in fata,jucatorii parca joaca impreuna pentru prima data la fiecare meci.E multa tensiune in cadrul echipei si sincer pare ca se va croniciza in continuare.Eu totusi cred ca inca ne putem salva de la retrogradare….. zic ca inca nu e un obiectiv nerealist.
ai dreptate….de aceea l-am intrebat pe Cristi Ghe. despre relatiile din vestiar, antrenor-jucatori….insa mi-a spus ca, nu cunoaste detalii.