Reply To: 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0) Reply To: 16.10.2010 Pandurii Tg. Jiu – Sportul Studentesc 1-0(0-0)

Zibling
Member

@razvanR wrote:

La ultimul meci acasa Liverpool – Blackpool, au fost 43.156 spectatori desi echipa se afla pe loc retrogradabil.

In urmatoarea etapa, Liverpool a pierdut cu 2-0 meciul cu Everton, rivalii lor din oras, dar nu cred ca se discuta de neindeplinirea baremului.

Daca va mai prind pe aici pe forum cu comparatii cu echipele englezesti, va bat cu fierul incins, m-ati auzit? :ymdevil: Voi v-ati uitat vreodata la un meci din Premier League? Oricare dintre echipele de acolo pot bate oricand oricare din echipele din Romania, daca si-ar pune capul (rezervele marilor echipe pot face acelasi lucru). Iar la capitolele disciplina, fair-play, marketing si membri-abonati (pe multeee categorii) nici nu cred ca incape comparatie.

Revenind la taxarea mea asupra vorbelor tale, Razvan – situatia lui Liverpool FC de acum este comparabila cu cea a Unirii Urziceni (si doar partial), deoarece nu… nu se vorbeste de retrogradare sau de neindeplinirea baremului pe Anfield sau in presa britanica, dar se vorbeste de penalizari financiare (care ar darama oricand un club romanesc) sau de depunctari gen cele suferite de Luton Town, Wimbledon sau Portsmouth in anii anteriori. Daca nu cunoasteti spetele respective – Google si Wikipedia va pot scoate la liman!