Reply To: 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)

Home Forums Archive Sezon 2010-2011 Season – Liga I 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1) Reply To: 03.10.2010 Steaua Bucuresti – Sportul Studentesc 4-2(3-1)

#86241
cameliu
Member

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/demisioneaza-moldovan-sunt-socat-si-frapat-de-ce-se-intampla-la-echipa-n-am-timp-de-pierdut-7442996

Demisionează Moldovan? “Sunt şocat şi frapat de ce se întâmplă la echipă! N-am timp de pierdut”

Antrenorul echipei Sportul Studenţesc, Viorel Moldovan, a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte să demisioneze după înfrângerea de duminică din partida cu Steaua Bucureşti, scor 2-4, din etapa a X-a a Ligii I.

“Ne-am prezentat lamentabil. Când vii în Ghencea şi nu eşti pregătit, Steaua nu te iartă. Am început meciul destul de bine, dar parcă ne-am speriat. Nu înţeleg unele greşeli la un asemenea nivel. Se pare că avem anumite limite. Eu le cer anumite lucruri, dar ei nu înţeleg. Limita e limită de multe ori. Fotbalul se joacă cu creierul. Dacă nu îţi pui capul la contribuţie nu faci faţă. Sunt dezamăgit şi îngândurat de ce se întâmplă la echipa mea. Steaua a fost mai agresivă deşi a jucat un meci joi. Au făcut doar două schimbări în primul unsprezece şi au jucat şi în 10 oameni joi, dar tot ei erau primii la minge.

Asta ar trebui să le dea de gândit jucătorilor mei. Se pare că eu cred mai mult în potenţialul lor decât cred ei. Sau poate sunt eu nebun. Sunt şocat şi frapat că sunt mulţi fotbalişti care nu ştiu să interpreteze jocul. Am lucrat toată săptămâna pentru acest joc şi ne-am destabilizat imediat. Nu mă aşteptam să găsesc atâtea carenţe. Sunt jucători care nu sunt receptivi sau poate nu mă pliez eu pe stilul Sportului. Eu am zis că n-am timp de pierdut. Noaptea e un sfetnic bun. Voi analiza până mâine dimineaţă”, a spus Moldovan

Mijlocaşul Viorel Ferfelea speră ca echipa sa să-şi revin cât mai repede din blocajul în care se află: “Am sperat la mai mult astăzi, însă Steaua a fost mult peste noi. Steaua a părut ca o echipă care se bate la titlu şi este foarte greu să joci împotriva ei în Ghencea. Sper ca noi să ne revenim cât mai repede, pentru că locul nostru nu este în coada clasamentului. Sper să scăpăm cât mai repede de acest blocaj”.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (3-1), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/varga-nu-mai-pot-la-sportul-vreau-sa-plec-7443015

Varga: “Nu mai pot la Sportul! Vreau să plec!”

Dacian Varga a reuşit o “dublă” în poarta lui Tătăruşanu, dar a terminat meciul cu Steaua extrem de nervos, nemulţumit fiind de prestaţia colegilor săi. Sportul a plecat învins din Ghencea, scor 2-4, iar mijlocaşul “studenţilor” spune că vrea să plece cât mai repede din Regie.

“Nu sunt singurul care trage, dar nu mai pot, sincer. Tot aşteptăm de la unul sau de la altul să iasă ceva, dar nu se mai poate aşa. Trebuie fiecare să-şi facă treaba pe parcela lui. Nu să tragă unul în stânga şi celălalt în dreapta. Sincer îmi doresc să plec, nu mai pot. Sper în iarnă să se rezolve. E normal ca toată lumea să-şi dorească să plece, dar daca tot pierdem, nu ştiu cine mai poate pleca. Nu există etapă în care să nu facem greşeli şi cadouri. Sportul e Moş Crăciun. A venit Crăciunul cam devreme, chiar dacă nu jucăm în roşu“, a declarat Varga la finalul partidei.